Mit tennétek? Lent részletezem
apósom útál engem,örülne ha lemennék. volt egy olyan eset hogy megcsalt a párom,régi dolog még az elején történt el is lett felejtve. Tavaly nyáron meg hallom hogy a páromtól faggatózik hogy megcsalt-e már engem. A párom mondta hogy jaj apa haggyál már,nem a te dolgod. Erre apósom gúnyolódva megjegyzi hogy végülis nem lógathatod mindig melegvizbe a f..kad. Na ezen kibuktam,semmit nem tud a magánéletünkről és ilyeneket mond. Azon sem lepődnék meg ha elmennék és idehivna egy prostit a fiacskájának.csak hogy elzavarjon. :( Már nem egyszer a párom hta mögött ajánlgatta hogy menjek el a babával innen albérletbe kifizeti a felét minden költségünknek. De nem kapja meg ezt az örömet.
Ezt csak azért irtam le hogy képben legyetek jobban mi a problémám.
Kicsit fura hogy a kislányod nélkül simán elvagy a férjecskédet meg nem mered otthon hagyni... Mi a párommal kapásból NEM-et mondtunk amikor el akarták vinni a kislányunkat jó messzire üdülni. Neki ránk van szüksége. Pedig jóban vagyunk az anyósékkal és a lányom is annyi idős mint a tiétek. Szerintem az lenne a legjobb ha nem is menne sehova a kislány a szülei mellett a helye ebben a korban.
35F
Abszolút nem baj, hogy elengeded velük a gyereket. :)
Sajnos többett nm tudok hozzá fűzni, csak azt, hogy ha tényleg semmi képp nem értik meg, hogy mit akarsz(vagy nem akarják megérteni), akkor megmondod nekik, hogy márpedig akkor a pici nem megy velük sehova! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!