A barátnőm ellenséges a gyerekemmel. Nem kéne erőltetni és elhozni a gyereket? Vagy mit tehetnék?
Egy ennyi idős gyerek nem hazudik, még borzasztó nagy az igazságérzetük. Az én fiam is 5 éves, és ha valamit mond, az úgy van.
Még olyan dologban sem tud titkot tartani, hogyha együtt vesszük meg a mamának a szülinapi ajándékot, akkor legalább azt ne mondja el. Mert ha a mama megkérdezi, mit csinált, már mondja is.
Utálja a gyereked, akár elfogadod, akár nem.
Előbb-utóbb választanod kell. Bár ha a barátnődet választod, a fiad majd dönt helyetted.
A kérdező utolsó hozzászólásából látszik, hogy ez provokatív kérdés.
Ha mégsem az, akkor a nyomorult kérdező biztos a nőjénél lakik, úgyhogy nem rakhatja ki, hanem neki kellene mennie.
😭😭😭😭
Basszus, szerencsétlen kisgyerek....
Pont az bántja, és az állítja be hazugnak, akinek meg kellene védenie. Nesze neked, apakép és férfi minta!
Figyelj, Aranyapa, vágd le a tökeid és díszdobozban add át ennek a díszpichának, mert te nem vagy férfi. Több gyereket pedig ne hozz létre!! Ez a ...khm...nő...se való anyának.
Az lenne a legjobb a kisgyereknek, ha megszakítanád vele a kapcsolatot. Még 13 évig utalod a gyerektartást, és jónapot. Egy ilyen jellemtelen rongy ember, mint te, inkább ne is legyen az élete része! Nem fogsz neki hiányozni, emiatt ne aggódj.
Az anyja élete legjobb döntése volt, mikor elvált tőled. Gratulálj neki a nevemben, ha találkoztok véletlenül.
Mindenkinek jó kapcsolata lenne egy ilyen papuccsal. Azt csinál amit akar, a gyereleddel is.
Exed helyében én már a torkotoknak ugrottam volna.
De nyugi apám is ilyen volt, 10 éve rá sem néztem és nem is fogok :)
Rajtad nem lehet és nem érdemes segíteni kérdező.Amíg az új punci teljes hatása alatt vagy, addig felesleges.
A gyereked majd eldönti idővel a te hozzáállásod alapján, hogy mi lesz ennek a történetnek a vége.Ha így marad minden mint most, akkor téged törölni fog az életéből, és semmi meglepő sem lesz a döntésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!