Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fordulhat elő, hogy egy...

Miért fordulhat elő, hogy egy nő el tud csábítani egy nős embert?

Figyelt kérdés
Mi kell ahhoz, hogy egy férfi azt mondja, hogy otthagyom a feleségem és a gyermekeim?
2010. júl. 21. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Azt csak azzal tudja megcsinálni aki nem szereti eléggé a családját.
2010. júl. 21. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg egy másik nő, már csak a végső "lökés".

Ha egy pasi a gyerekeit is ott tudja hagyni, szerintem ott már valami nagyon megromlott.

2010. júl. 21. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

A nő szerelemért (szeretetért) csal, a férfi élvezetért.

Vannak olyan férfiak, akik úgy csalnak, hogy közben szerelmesek, és szeretik, akivel együtt vannak. Én ezt nem bírom ép ésszel felfogni, mert ha valakit szeretek, akkor nem alázom meg, ráadásul akkor le se bírnék mással feküdni. (persze nőben is van ilyen).

Hát sajnos a f.sz feláll, az ész megáll!

2010. júl. 21. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, talán kapuzárási pánik, hogy még valami mást is ki szeretne próbálni az életben, fél, hogy ott ragad, amiben most van, és az nem elég neki egy életre. Én is majdnem elvettem egy férfit a családjától, de még időben kapcsoltam, mielőtt késő lett volna. Képes lett volna otthagyni mindent, nem rajta múlt, hanem az én lelkiismeretemen, hogy nem feküdtem le vele, és bármilyen szerelmes voltam, szakítottam vele, még jókor. Ez már 9 éve volt, és azóta is együtt van a családjával, azt hiszem boldogok is és annyira örülök, hogy észnél voltam.
2010. júl. 21. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Feleség, anya: fáradt, nincs ideje magára, netán felszedett pár kilót a szülés után, esetleg türelmetlen, nem fordít magára akkora gondot, mert inkább a gyerekkel és a férjjel törődik. Látja a hibákat (rosszabb esetben kritizál).

Szerető: mindig friss, kipihent, csinos, ápolt, jókedvű, isteníti a férfit.

2010. júl. 21. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem először is az újdonság varázsa. ugye van a megszokott családi élet, ami lehet hogy kicsit unalmas is már, nincs meg a tűz , lehet hogy kisebb gondok problémák is vannak stb stb. aztán jön az új nő aki figyel a pasira, aki nagyon kívánja ez persze nagyon hízelgő a pasira nézve, úgy érzi ,igen megint igazi férfi. és persze amíg szeretői státusz van addig minden szép is jó..

ritka az olyan eset amikor igaz szerelem miatt hagyja ott a pasi a családját. általában ezek csak fellángolások, és azt hiszi a férfi hogy az új kapcsolatban minden más lesz

2010. júl. 21. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha egy pocsolya kapcsolatba házasságba belép a harmadik személy az már egy útnak a végét jelenti.Akkor ott már egy ideje nincs minden rendben.A véleményem elcsábítani acsak azt lehet aki el akar csábulni.
2010. júl. 21. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!