Miért fordulhat elő, hogy egy nő el tud csábítani egy nős embert?
Valószínüleg egy másik nő, már csak a végső "lökés".
Ha egy pasi a gyerekeit is ott tudja hagyni, szerintem ott már valami nagyon megromlott.
A nő szerelemért (szeretetért) csal, a férfi élvezetért.
Vannak olyan férfiak, akik úgy csalnak, hogy közben szerelmesek, és szeretik, akivel együtt vannak. Én ezt nem bírom ép ésszel felfogni, mert ha valakit szeretek, akkor nem alázom meg, ráadásul akkor le se bírnék mással feküdni. (persze nőben is van ilyen).
Hát sajnos a f.sz feláll, az ész megáll!
Feleség, anya: fáradt, nincs ideje magára, netán felszedett pár kilót a szülés után, esetleg türelmetlen, nem fordít magára akkora gondot, mert inkább a gyerekkel és a férjjel törődik. Látja a hibákat (rosszabb esetben kritizál).
Szerető: mindig friss, kipihent, csinos, ápolt, jókedvű, isteníti a férfit.
szerintem először is az újdonság varázsa. ugye van a megszokott családi élet, ami lehet hogy kicsit unalmas is már, nincs meg a tűz , lehet hogy kisebb gondok problémák is vannak stb stb. aztán jön az új nő aki figyel a pasira, aki nagyon kívánja ez persze nagyon hízelgő a pasira nézve, úgy érzi ,igen megint igazi férfi. és persze amíg szeretői státusz van addig minden szép is jó..
ritka az olyan eset amikor igaz szerelem miatt hagyja ott a pasi a családját. általában ezek csak fellángolások, és azt hiszi a férfi hogy az új kapcsolatban minden más lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!