Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanya elvesztéséről szép...

Édesanya elvesztéséről szép idézet?

Figyelt kérdés
3 éves sem voltam, mikor anyukám meghalt tüdőembóliában. Máig nem tudtam feldolgozni, hogy nélküle nőttem fel és elvesztettem. Szeretnék egy szép idézet, amit magamra varratnék. De nem találok semmi szépet. Ti tudtok ebben a témában nem túl hosszú, de szép idézetet?
2010. júl. 20. 22:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám odafentről figyeli lépteimet, a vele való találkozásba vetett hitem oldja fel vétkeimet.
2010. júl. 20. 23:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom pontosan, de pénteken meg tudom nézni ha tetszik. Ilyesmi:

Az anyák sohasem halnak meg. Csak testet, arcot, alakot váltanak. Megszületnek minden gyerekkel, eltemetik minden halottal, de harmadnapon feltámadnak mikor virradna.

2010. júl. 21. 00:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Hiába, hogy nem látjuk, hogy mellettünk vagy de érezzük itt léted. Tudjuk, hogy fentről vigyázol ránk tudjuk, hogy boldog vagy mert már nincs több gond a válladon. De nekünk nagyon hiányzol örökké Szeretünk és szívünkben élsz. Fáj, hogy itt hagytál minket.♥

"Most egy könny csepp folyik végig az arcomon magányosan ülök és csak gondoltaim a nagy világon járnak,hogy vajon miért ilyen az élet? miért ennyire rossz,hogy téged elveszítettelek?. Szeretlek Anyukám örökre, örökkön örökké szívemben élsz soha nem felejtelek el mégha kevés időt is töltöttünk együtt."

2010. júl. 21. 00:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Mióta eltemettek itt,

Azóta bús fiad.

Nincs a faluban senki most,

Ki néki csókot ad;

Nincs senki, a ki mondaná:

Szeretlek gyermekem!

Puszta a ház, hideg szobám,

Nem fűtenek nekem.

Melléd temetve én is itt

Miért nem nyughatom?

Szegény és elhagyott vagyok,

Hideg a tél nagyon!«

Eötvös József:

A megfagyott gyermek (részlet)

2014. dec. 10. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!