Édesanya elvesztéséről szép idézet?
..Hát nem idézet, de Ákosnak van egy dala, amit az anyukája halálára írt, az Őszi tájkép, ami szerintem nagyon szép.
Hallgasd meg, szerintem van benne pár elég szép sor.
nem tudok de egy szép zene szám amiböl talán tudsz:
Szia!
Először is szeretném részvétemet nyilvánítani, borzasztó lehet:S Remélem sikerül majd feldolgoznod!
Általánosban volt egy évfolyamtársam, aki nem tudom pontosan milyen körülmények között, de hasonló módon ő is elveszítette az anyukáját :S myvipen van neki kiírva bemutatkozásba ez az idézet:
Leállt a szív, mely értünk dobogott,
Pihen a kéz, mely értünk dolgozott,
Számunkra te sose leszel halott,
Örökké élni fogsz mint a csillagok.
Hiányzol anya :'(
Remélem tetszik, és hogy találsz megfelelőt majd :)
Szia! 14/L
Az élet vereséget szenved a haláltól, de az emlékezés megnyeri csatáját a semmi ellen.
Nekem ez nagyon tetszik.
Sajnálom,ami anyukáddal történt és részvétem :(
16/L
Anyám halála előtt nem sokkal a születésnapjára olyan képeslapot vettem neki, amin az a szöveg állt, hogy:
Édesanyám, ha virág volnál, téged választanálak.
A koszorúra is ezt írattam rá.
Én a korábbi idézetet így ismerem:
"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott.Számunkra te sohasem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok"-Keresztapám sírjára is ez van felvésve.Én apukám sírjára írattam, hogy:"Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek."
"Az a szeretetteli hang-sírva fakadnék örömömben,ha csak egyszer is újra hallhatnám"
Részvétem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!