Gyerektartás elmaradása apa részéről,3 hó. Feketemunkás, szóval csak autót találtak a nevén. Végrehajtó iroda, most fogja kivonni, lefoglalni. Többi lejjebb:?
Nincs igazad.
A gyerek milyen helyzetben legyen? Csak az anyára háruljon minden? Az anya is ilyen helyzetben van, mégis a semmiből is eltartja a gyereket. Az apa már 2 éve volt így, hogy nem fizetett gyerektartást 5 hónapon át.
Mellesleg, a törvény értelmében a saját megélhetésének a kárára is köteles kifizetni...de nem ismered az "alapsztorit" sem...
18 éven aluliakkal csajozik, bulizik, iszik, horgászik(horgászengedély), szórja a pénzt, és feketemunkás. Van pénze, csak nem akar fizetni. Emellett nem is érdeklődik a gyerek után. Márpedig ezt azért még igazán szabadna...
Emellett az anyjánál él, és semmit sem kell hozzájárulnia a költségekhez. Mint a szél, úgy kell ilyenkor menni. Jóhogynem a gyerek szív.
Köszi.
Nem %, fix összegű gyerektartás van megállapítva.
Ismerem a törvényeket, bár nem ezt a családjogot, de nem én vagyok a lényeg. A bírónő mondta el ezt annak idején, szószerint, hogy apuka, a saját megélhetésének kárára is köteles fizetnie a tartásdíjat, mert a gyerek megélhetése az első amihez nem csak az anyának kell hozzájárulni.
Azóta megkaptam már a végrehajtó határozatot, amelyben le lett írva, hogy jövedelme nincs, de autója van, azt elárvereztetik. De apuka vállalta inkább, hogy rendesen fizet és az elmaradtat is utalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!