Meddig lehet elviselni egy enyhe betegség miatti panaszkodást? Tényleg megunják a férfiak, és lelépnek?
Van egy gyenge "rendellenességem",amit már vizsgálnak.Sokszor fáj a gyomrom,általában akkor is ha velem van a párom.Nagy valószinűsége van annak,hogy csak a stressz miatt van,és nincs bajom.
De...ma hallottam egy idősebb nőtől,hogy a férfiak nem szeretik "a nyávogó lányokat"!Itt konkrétan rám gondolt!Én nem nevezném magam annak,csak ha velem van a párom és ha nem érzem jól magam azt közlöm vele...Én sem direkt csinálom,már jó régóta tart ez az állapotom.
Tényleg megunják a férfiak a "problémás" nőt és lelépnek?Értem én,hogy könnyebb olyannal,akinek nincs ilyesfajta problémája,és irigyelem őket,de tönkre mehet emiatt egy kapcsolat?
18/L
Szia. Amíg az ember nem viszi túlzásba, szerintem nem mehet tönkre a kapcsolat.
Nekem van egy barátnőm, akinek ez a fegyvere, állandóan panaszkodik a fiúknak, akik alig ismerik, eljátssza, hogy rosszul van, "elájul", kitalálja, hogy halálos beteg, stb. És nem fogod elhinni egyszer beszéltem egy sráccal, aki azt mondta, jaj szegény X, olyan kis védtelen.
Aztán itt vagyok én, akinek volt egy arcbőr problémája, elég súlyos volt, nem egyszerű pattanások, hanem olyan kiütések, amik nagyon csúnyává tettek, bedagadt az arcom, stb, az emberek sajnálkozva néztek rám, depressziós is lettem tőle, és nagyon sokat panaszkodtam, állandóan ez járt az agyamban, kerestem a lehetőségeket, megoldásokat és ezt mindig közöltem a párommal. Már nekem volt terhes, sokszor inkább nem szóltam egy szót sem, mert nem akartam fárasztani, nehogy megunja és elhagyjon. 2 évig tartott, kivizsgálások sorozata, stb. végig velem, mellettem volt, és mondta, hogy nyugodtan panaszkodjak, szívesen meghallgat. Na de akkor is az ember érzi, hogy hol egy határ. Szóval, ha úgy érzed, hogy nem panaszkodsz sokat, akkor nincs gond, és különben is, az ember kivel ossza meg a problémáját, ha nem a szerelmével, nem igaz?
Ez nem nyavalygás!!! Ha tényleg problémád van, akkor mondd, mert lehet rosszabb lesz. Ha szeret téged a párod akkor emiatt tuti nem hagy ott. Ha meg igen akkor jobb is, hiszen a jövöben valószínüleg komolyabb dolgokban is otthagyna.
Nekem 2 éve kikezelhetetlen húgyhólyag fertözésem van, ami annyit tesz, hogy egyetlen gyógyszer, antibiotikum sem segít rajta. És valami iszonyatosan fáj!!!!!! Nemcsak csíp wc-zésnél hanem egyfolytában fáj éjjel-nappal mintha kést forgatnának benne. A folyadék valamicskét enyhít de teljesen nem mulasztja el. Nekem ezzel kell együtt élnem. Van férjem, és nemsokára egy kislányom is, aki szeptemberben születik. Pedig nem lehet kellemes neki sem mikor hallja, hogy bögök a wc-n annyira de annyira fáj! És ezt minden nap! Szóval a normális férfi nemhogy otthagyja, de segíti a párját, hogy könnyebb legyen neki!
Remélem a te párod is inkább próbál segíteni! Ha igen akkor ne aggódj miatta:)
22/L
Leírom szerintem mi a gond szerintem, és ehhez mérd a dolgokat. Az baj pl. ha vki hetente/kéthetente esetleg havonta hívja a dokit és vizsgáltatja magát, ugyanakkor semmi baja.
Az ember nem tökéletes, kinek nincs vmi baja? Itt fáj, ott fáj, én is mondom a páromnak.De ettől még nem vagyok hipochonder.
Persze, hogy azt mondta a nőci, hogy a férfiak nem szeretik a nyavalygós lányokat. Az ő idejében még hallgass volt az asszony neve, ennyi.
Szerintem az lenne a gáz, ha pl lenne valami programotok, mondjuk mozi, te meg csak vágnád a savanyú képeket a gyomorgörcsök miatt, a párod meg nem értené, mi bajod van.
Igenis mondani kell, ha valami nem oké, szeretitek egymást, nem? jóban, rosszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!