Nem tetszik az ajándék, most mit csináljak?
Tavasszal vett anyukám magának laptopot de kb 2x használta...
Én viszont a nyáron mondtam h lekellene cserélnem a sajátom mert 7 éves van sok baja meg elavult stb stb
Erre tegnap a szulinapomra megkaptam anyukam gepet.
De nem tetszik nekem se kulsore se amugy. En akartam egy erosebbre sporolni amit ugy utok vagok ahogy akarok de anyukam meg olyan h
"Megint porszem van rajt.. ezert adtam neked?? Ha tudom h nem vigyazol ra kidobtam.vna a kukaba"
Ja es egy lakasban vagyunk szoval az se hogy veszek ujat es ugyse latja... latna minden nap.
Otlet?
Egyebkent ranezesre is undorito az a laptop amikot beuzemeltem neki akkpr is inkabb a wcbe dobtam vna olyan ronda.
MOndd meg a kedves édesanyádnak, hogy ha a te születésnapod és te magad fontos vagy neki, aki nem a saját maga nem használt, elavult, idobott, "jó lesz ez még valakinek" témában gondolkodik, hanem azt vesz nekei, amit te szeretnél.
Én visszadnám neki a gépet. Ez az ő gépe, nem a tied.
Felnőtt vagyok, és azokat a kérdéseket is csak meglepve olvasom, ahol a pasika vesz telcsikét a csajának; ha nekem venne, totál kiakadnék, hogy nem kérdezett meg, milyen kéne, ha már eldöntötte, hogy nekem új kell...
Totál megértem a kérdezőtt, nekem mindig ki kell próbálnom vásárlás előtt az ilyeneket. Nem szeretem, ha magasan vannak a billentyűk vagy nagyon kattognak, nem tetszik a fényes képernyő, csak a mattot szeretem. Ja, és én is játszok rajta, nem fogok asztali gépet használni.
Hidjetek el. Tudom mi mit jelent
Jó lenne, ha a helyesírást is tudnád :D
Én is kíváncsi vagyok erre az undorító laptopra.
Egyébként meg hálátlan vagy :) :) :) :)
Érdekes, hogy a kérdező eltűnt... én még mindig várom, hogy belinkeljen egy undorító laptopot.
Max azt tudom elképzelni, hogy rózsaszín, de ezt meg kétlem, mert anyuka 40-50 éves fejjel nyilván nem olyat vett, meg ha az lenne, arra biztosan kitért volna a leírásban a kérdező.
Szóval mitől lehet annyira, de annyira undorító egy gép, hogy le kéne húzni a wc-n???
Azt írja itt valamelyik hozzáértő, 120 ezres gép, ami 3 év (!!!) múlva elavult lesz!
Ember!!!! Ez komoly??? :D
Nem jutok szóhoz a röhögéstől... addig még van pont 3 év!
Nem veszek azért most új mosógépet, mert a jelenlegi 3 év múlva nem lesz jó!
Majd veszek újat akkor, ha tényleg elavult lesz, de ne indokoljunk már azzal valamit, hogy mi lesz 3 év múlva!
Informatikában a fél év is nagy idő, nem hogy 3 év!
Na de a lényegre visszatérve: a kérdező nyáron mondta, hogy kéne neki új gép. Most december van. Eltelt fél év.
Fél év alatt nem tudott félretenni egy komolyabb gépre, vagy megvenni áruhitelre.
Ő, a komoly kereső felnőtt ember!
Tehát fél év alatt nem keres 300 ezret úgy, hogy otthon lakik!
Vagy 10 hónapos kamatmentes hitelre megvenné a Media-ban, lenne havi 30, azért az már nem egy gyenge gép.
De ő, a kereső ember, ezt eddig nem tudta megoldani.
Hihető sztori... ja, nem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!