Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevedet foglalkozik a gyerekek...

Kevedet foglalkozik a gyerekekkel. Változni fog?

Figyelt kérdés

Párommal három éve vagyunk együtt.Van egy közös gyerekünk,éy egy nevelt.(én oldalamról)

Dolgozik,mikor haza jön munkából, kicsit foglalkozik velük, utána el megy amásik szobába,és gépezik,van hogy éjfélig is. Ha már nagyon nem bírok velüm,mármint a gyerekekkel, akkor be jön..de amúgy nem igazán. Annyival le tudja, h dolgozik rájuk.és kész.Házi munkában nem segít,gyerek nevélésbe sem nagyon..

Szóvá tettem már neki, nm változik.

Mit csináljak? Tanácsokat kérnék,ilyen nem lehet apa...ti is így gondoljátok?

2019. dec. 14. 20:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
nagynéném férje is ilyen volt a két lányával. végre valahára válnak
2019. dec. 14. 23:17
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

És minek szültél gyereket egy ilyen embernek?

Nem,ilyen nem lehet,ezen nem most kellene elgondolkodni.

2019. dec. 14. 23:31
 13/20 Metionin ***** válasza:
87%
Nem valószínű. Kérdés hogy minek kellett még egyet szülni, gondolom láttad hogy a nagyobbikkal se foglalkozik meg nem segít a házimunkában. Magaddal csesztél ki konkrétan. Ezt még azelőtt kellett volna megbeszélnetek, hogy bevállaltad a második gyereket (amúgy ő tisztában volt vele hogy segítenie kell majd?) a házimunkát meg amikor összeköltöztetek.
2019. dec. 14. 23:44
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, ez attól függ, hogy miért foglalkozik velük keveset. Egy rakat férfi van, akit egy kisgyerek nem hoz lázba, nem tud vele mit kezdeni, egy iskolás korúval meg már simán. Ez esetben változhat.

Ha egyszerűen az a felfogása, hogy a férfi keresse a pénzt a nő meg intézze a gyerekeket, nos akkor nem fog változni.

2019. dec. 15. 00:26
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, a legközelebbi pasinak ne szülj addig, amíg nem látod, hogy bánik a nem saját gyerekkel. Ha a nem sajáttal nem tud mit kezdeni, a sajáttal se fog tudni mit kezdeni 5-10 éves kor után.

Bár ott morvára nem stimmel valami, ha egy nőnek 3 pasitól van 3 gyereke, lsd: Szinetár Dóra, de ugyanígy vonatkozik egy hasonló mentalitású civil nőre is.

2019. dec. 15. 00:54
 16/20 anonim ***** válasza:
59%

Azért én a saját életemen is elgondolkoznék, ha fejből tudnám, hogy random celebnek hány pasitól hány gyereke van.

Kérdező: gondolkodni kellett volna, nyilván láttad, milyen a másik gyerekkel. Ülj le vele, beszéljétek meg, mit kellene változtatnotok.

2019. dec. 15. 05:32
 17/20 anonim ***** válasza:
27%
Hány évesek gyerekek? mert pl lehet hogy kicsi gyerekkel nem tud mit kezdeni.
2019. dec. 15. 05:58
 18/20 anonim ***** válasza:

16-os:

Azért egy Jászai Mari-díjas színésznőt nem neveznék random celebnek, attól függetlenül, hogy emberként mi a véleményem róla.

[link]

Ha esetleg az a gyanú merült volna fel, hogy én találtam ki.

2019. dec. 15. 19:23
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Jah, régen színésznő volt...
2019. dec. 15. 19:59
 20/20 anonim válasza:
57%

Most december 22én lesz öt éve hogy elhagytam,majd elváltam a férjemtől többek között ilyen dolgai miatt is.

A fiunk megszületése után mondhatni csak látszólag,testileg volt otthon.

Munka után hazaért,fürdés vacsi aztán lefeküdt és nyomkodta az xboxot vagy a telefont.

A gyermekünk sírt ha pár percig ott hagytam mellette. Nem vett részt a fürdetésben,nem izgatta az sem ha új dolgot tanult meg a pici.

Ellenben úgy nyafogott mint egy gyerek.

Nem ült le velünk közösen játszani,nem akart sétálni vele..de persze ha vasárnaponként nem akartam átmenni vigyorogni a rokonokhoz éjjeli virrasztás után akkor ki volt akadva hogy nem látják az unokájukat. Persze ő átmehetett volna heti 4-5 alkalommal is hogy én esetleg itthon tudjak tenni venni de az már nem.

Aztán kiderült hogy van nője,amit az itthon rendezett karácsonyi partinkon tudtam meg. Abban a pillanatban kirúgtam,az volt az utolsó csepp.

És annyira nem bántam meg hogy csak na.

Láss csodát utánna harcolni akart a gyerkőcért ,de rájött hogy van jó pár tényem ellene amivel azt is elérhetném hogy soha ne lássa többet,jobb ha csendben marad.

Azóta a fiam elmondása szerint javult,bár azt vettem észre hogy pénzzel játékkal kenyerezi le.

Mindenesetre javaslom hogy állj ki elé,mond el hogy ezt így te tovább nem és változzon segítsen legyen részese az életeteknek. Egyrészt lemarad a gyerkőcökről..aztán majd ne adj isten rólad is ha elhagyod.

Erős legyél

2019. dec. 16. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!