Emiatt szemét sógor vagyok?
De várj, ha másnap ment érte apja kocsival, akkor hol töltötte az éjszakát?
Az éjszaka, meg a kiutazás meg többé is került mint 35 ezer forint.
Nem írtad, hogy előre letisztáztátok-e a feltételeket, azért azt csak nem hihette, hogy majd saját költségeden (na, meg az idő) fogod ilyen távról elhozni a kocsit.
Egyébként meg: felnőtt ember, te ekként vitted magaddal. Nem a te kis elkényeztetett hercegnőd, hogy ugrálnod kellene a hisztijei miatt, meg berezelni a fenyegetéseitől. A kedves családjával megcsinálhatja, de te nem vagy se anyuka, se apuka, akit a hisztivel tud "nevelni", most megtanulta! A családjának is kényelmes inkább rád haragudni, mint belátni, hogy mekkora egy pondrót neveltek, hogy 19 évesen szívességet kér és erre így viselkedik, mint egy hisztis 5 éves! Mit kellett volna csinálnod, berángatni a kocsiba, és hazahozni, de leőbb elmenni a saját költségedet és vigazsdíjként megvenned neki a kocsit is, meg egy nyalókát is, hogy lenyugodjon a baba? Az apja is jó nagy hülye, hogy elment érte, ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy ha már ilyen nagy legény, akkor üljön fel a vonatra/flixbuszra, és jöjjön haza! Annyi elvileg kellett, hogy az iskolában ragadjon rá, hogy ennyi menjen! Németországban volt, nem Pakisztánban...
Hiszti és elcseszett kommunikáció.
Kimész teszemazt Münchenbe egy autóért, de ő is akar egyet venni. Akkor beszéljétek meg előre, h München és 100kmes körzetében keressen autót, mert nem fogtok Hannoverig elmenni. Nem odafelé menet a kocsiban kell elkezdeni nézegetni a mobile.det.
Annyiban te is hibás vagy,hogy nem beszéltétek meg ,hogy mennyi km is az a kis kitérő,és mivel ez nem is olyan kicsi,legalább fizessen. Gondolom nincs is neki pénze,esetleg tanul még,és a szülei tartják el. Egy ilyen fiatal,nem gondol bele abba,hogy neked ez milyen anyagi áldozattal járna. Plussz idő.
Én sem hagytam volna magára.
Akik szerint nem kellett volna otthagyni, azok hogy képzelik a dolgot????
Ha a kérdezö egy autópályás parkolóban elkezd berángatni más valakit az autóba, akkor mire észbe kap, lekapcsolják a rendörök és utána bizonygathatja, hogy nem elrabolni vagy bántalmazni akarta az illetöt!
Emellett az otthagyott valaki (legalább is elvileg meg jogilag is) felnött ember. Ha ott akar maradni, akkor jogában áll, a kérdezö gondolom, felszólította, hogy üljön be, mert megy haza. Ha erre nem volt hajlandó, akkor az az ö saját döntése és utána a saját problémája.
Én egyébként a szülei helyében elvárnám töle, hogy a hazahozatalra kiadott pénzt fizesse vissza (ami mellesleg feltehetöen még mindig kevesebb, mint amibe a "csak" 800 km-es kitérö került volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!