Van ötletetek? Segítségre lenne szükségem.
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, megtörtént az első randi.Ezután elhívtam hozzánk. A hétvégén jön, és mivel még nem voltam ilyen helyzetben( ő az első) fogalmam sincs mit csináljunk. Egy kis faluban élek, tehát semmi lehetőség nincs a sétán kívül, dehát egész nap nem sétálhatunk. Tudtok segíteni, ötleteket adni, hogy mivel töltsük el az időt?Köszi. 19/L2010. júl. 19. 22:30
11/12 anonim válasza:
A piknik jó ötlet, kisétáltok a falu mellé a dombra vagy kiserdőbe, ami van. Otthon meg a kertben lehet grillezni-bográcsozni-nyársalni.
Megmutathatod neki a gyerekkori fényképeidet, hogy jobban megismerjen, társasozhattok is - már ha megtalálod a felújítás forgatagában őket :D
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,sokat segítettetek :) Amúgy anyám eléggé meglepődött, de túléli :D
2010. júl. 20. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!