Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértesz azzal, miszerint...

Egyetértesz azzal, miszerint minden gyerek szép?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 20:24
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Jó volna,ha befejeznéd a kötekedést,vagy legalább ne velem tedd,van itt elég kérdés,ahol okoskodhatsz és kiélheted ilyesfajta műveltséged.Unalmas már olvasni.Feltettem egy egyszerű kérdést,amire igen könnyen lehetett volna válaszolni,a többieknek,mint látod,sikerült.Csak te kötekedsz itt szánni való módon.
2010. júl. 24. 21:32
 52/55 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy vannak csúnya gyerekek, de én még nem láttam olyat. Amúgy biztos tök jó lehet kicsi védtelen gyerekeken kitölteni a rosszindulatúságod, kérdező! És ha lehet, hogy vannak néha csúnya kisbabák, azon mit kell itt örömködni? Nekik be mersz szólni, mert ők még nem tudnak visszavágni? Büszke lehetsz magadra! Hidd el, belőled is egy ráncos, ronda, rosszmájú alattomos vénasszony lesz!

Egyébiránt nem értem,miért fáj az neked,hogy valaki veled ellentétesen látja a világot,és nem lát minden kölyköt gyönyörűnek.Nagyon sajnálom,ha ez ütközik a te világfájdalmas,mártír nézeteddel,te kezdtél itt személyeskedni,holott a kisbékával csak egy példát ragadtam ki egy kérdésből,ha így jobban tetszik,idéztem,akár be is linkelhetném,hogy lásd.Vénasszony? Vajon nő vagyok vagy férfi?

Már írtam,hogy nem a gyerekeken vezetem le a feszültségem.Szerencsére akad egy két agresszív kismalac itt is,akiken remekül lehet szórakozni.Látod,nekem ez a feszültségoldás.

2010. júl. 24. 21:41
 53/55 sanyika007 válasza:
Nos ha szép egy gyerek, az azért van mert rettentően rendetlen és ha nem lenne ott az a "ÉDI" faktor, akkor rég agyon lenne ütve. :) Komolyan azót! A gyerekek általában aranyosak, de van köztük igen is szép arcú. Nos én nem ilyen voltam....
2011. okt. 21. 20:28
 54/55 Skyra Diamonds válasza:
Fizikai értelemben nem értek vele egyet, mivel láttam már elég ronda kisbabát. Lelki értelemben viszont egyetértek, mert a kisgyerek, akár milyen, mindig egy kész csoda és minden szülőnek a sajátja a legszebb, akkor is, ha csúnyácska.
2012. dec. 16. 14:05
 55/55 anonim válasza:
Nem akarom fényezni magam de egy valamire senki se gondolt és az a szög.Igen,hogy mijen szögből fotózzák a személyt.Nálam van ojan fénykép amin szépnek látszok de ha nem előnyös szögből fotózom magam csúnyácskának látszom vagy nem úgy ment rám a fény vagy túl sok ment rám,az ablakkal háttal ültem vagy szemben,nem jól húztam ki a szemöldököm ,nem jó frizurát csináltam,nem volt előnyös a ruha vagy nem passzolt a másik ruhával.Másrészről pedig ha valaki vigyorog rondának tűnhet ,pl engem elcsúfít valamint számít a frizura is és hogy a hajad az adott ruhához hogy csinálod meg pl inghez nem áll jól az összefogott haj de a zárt nyakú felsővel sem ezek csak tippek amit magamnál észrevettem remélem segítettem vele.
2021. febr. 15. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!