Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértesz azzal, miszerint...

Egyetértesz azzal, miszerint minden gyerek szép?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 20:24
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Félre értettél. Nem attól mászok falra,hogy szépnek találják,hanem hogy így konkrétan megkérdezik,hogy: Hát nem ő a legszebb a földön stb.stb. Ez ugyanis egy eldöntendő kérdés,erre a válasz vagy igen ,vagy nem.
2010. júl. 23. 11:58
 42/55 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Annyi felesleges arrogancia van az életben, a forgalomban, a munkahelyeken, egyáltalán. Az emberek magukból kivetkőzve viselkednek egymással.

Engem inkább feltölt egy olyan jelenet, ahol a szeretetről van szó. Az pedig elfogult. Ezek inkább szép dolgok, mint kiborítóak. Nekem.

2010. júl. 23. 17:39
 43/55 anonim ***** válasza:
alap baj h sokan nem értik a szeretet mert nincs részük benne ők kiábtrándítónak tartják ha valaki szereti a szép v a csúnya gyerekét.
2010. júl. 23. 17:48
 44/55 anonim ***** válasza:
inkább legyen csúnya egy gyerek mint szép ostoba elkényeztetett.
2010. júl. 23. 17:49
 45/55 A kérdező kommentje:
Nem értem,miből gondolják egyesek,hogy nő vagyok,és azt,hogy én a gyerekeken töltöm ki a feszültségemet.Nem ,egyáltalán nem így van,ha lehet kerülöm őket,nem vagyunk jóban.Tőlem mindenki olyan szépnek látja a kölykét,amilyennek akarja,de ne erőltesse rám a véleményét.Egyébiránt valóban rém ronda kisgyerek fotója volt feltöltve,nem én mondtam róla,hogy béka,de igazat adtam annak,aki mondta.
2010. júl. 23. 20:10
 46/55 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező.

És mennyire kompetenciája egy gyereknek, hogy szép legyen? Úgy értem van egy domináns szépségkultusz irányába eltolódó jelenség, amibe már a 11-12-13 éves korosztály is be van vonva, onnantól fölfelé mindenki. Bevonjuk e ebbe a 3 napos újszülött korosztályt is?? Csak kérdezem.

Vagy -esetleg- megengedjük nekik, hogy olyan szépek és olyan csúnyák legyenek amilyenek, majd megismerik a szép világunkat ahol (nagyon értelmes emberek) ezt majd a fejükre olvassák később.

És az sem rossz kérdés szerintem, hogy árt e egy ember intelligenciájának, ha nem mások külsejével van elfoglalva óraszám, hanem ad absurdum van annyira nagyvonalú a személyisége, hogy ezen átsiklik, pláne gyerekek tekintetében.

2010. júl. 24. 07:23
 47/55 anonim ***** válasza:
Itt nem arról volt szó,hogy mi hogyan bántjuk meg a piciket.Ez csak egy kérdés volt,hogy szerintünk minden gyerek szép-e.Igen vagy nem?Ennyi.Nem sértegetünk,elmondjuk a véleményünket és kész.Nem kell ezt túl bonyolítani.Én minden gyermeket imádok.Ha csúnya,ha szép.De eltudom dönteni,hogy melyik,melyik.És ez nem azt jelenti,hogy nem fogom szeretni,vagy csúfolni fogom "neadjisten"azt amelyik számomra nem szép.Ez olyan dolog,hogy tudom magamról,hogy mit tudom én görbe a lábam.Ez egy megállapítás.Semmi több.Vagy nem?
2010. júl. 24. 10:56
 48/55 anonim ***** válasza:

Igen kérdés volt, amit röviden meg is válaszoltam korábban.

Utána mások jegyzetváltásában volt egy kis gittrágás, és arról jutott eszembe, mennyire lehet kulturált és/vagy értelmes dolog gyermekek külsejével egyáltalán ennyit foglalkozni. Vagy mondjuk egy anyának nem megbocsátani, hogy gyermeke kapcsán elfogult vagy vak.

Tényleg nem ez az oldal kérdése de nem teszem fel e költői kérdéseket mert részemről van rá válaszom.

Summa summarum, nem mindegyik gyerek szép, de még a legcsúnyább kisgyerek is nagyon rendben van, ahhoz az írni-olvasni tudó felnőtthöz képest, aki napirendre vette magában az ő csúnyaságát.

2010. júl. 24. 11:52
 49/55 A kérdező kommentje:
Én sem gondolom,hogy ezt tovább kellene boncolgatni.Megválaszolhattátok volna így is:igen vagy nem.Ennyi az egész.Nem kell kisregényt írni.
2010. júl. 24. 11:53
 50/55 anonim ***** válasza:

"Megválaszolhattátok volna így is:igen vagy nem.Ennyi az egész.Nem kell kisregényt írni."

Ezzel az arroganicával, és azzal, hogy csak hebegsz-habogsz, értelmes dolgot nem tudsz rá mondani, csak még mélyebbre ásod magad...

2010. júl. 24. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!