Egyetértesz azzal, miszerint minden gyerek szép?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 20:24
31/55 anonim válasza:
Nem. Láttam már nagyon csúnya gyereket is de nem mertem megsérteni a szüleiket így áradoztam nekik hogy milyen szép hogy ne sértsem meg őket, pedig nagyon nehezemre esett hazudni. Egyébként tényleg igaz: mindenkinek más a szép.
32/55 A kérdező kommentje:
Igen,ezt itt is tapasztaltam már,anyuka feltöltött egy képet a kb.másfél éves fiáról,hogy "ugye,milyen gyönyörű?"
hát kevesen mondták,neki,hogy olyan ronda,mint egy béka,de azér' volt aki odamondta,persze névtelenül mindenki vállalja a véleményét.
2010. júl. 23. 10:37
33/55 anonim válasza:
Lehet, hogy vannak csúnya gyerekek, de én még nem láttam olyat. Amúgy biztos tök jó lehet kicsi védtelen gyerekeken kitölteni a rosszindulatúságod, kérdező! És ha lehet, hogy vannak néha csúnya kisbabák, azon mit kell itt örömködni? Nekik be mersz szólni, mert ők még nem tudnak visszavágni? Büszke lehetsz magadra! Hidd el, belőled is egy ráncos, ronda, rosszmájú alattomos vénasszony lesz!
34/55 anonim válasza:
Istenem...:D Mindig vannak ilyen kirohanások a kérdéseknél :D
35/55 anonim válasza:
Miért, szerinted ez normális, hogy azt mondja egy kisbabára, hogy olyan, mint egy béka? Szegény gyereket az óvodától kezdve az élete végégig úgyis ezzel fogják csúfolni, de a kérdező már kisbaba korában is elkezdené a rosszindulatúskodást?! Neki semmi sem szent?
36/55 anonim válasza:
Attól, mert úgy érzi, hogy ronda a gyerek még nem is biztos hogy kimondja. A kulturált ember megtartja a véleményét ilyen helyzetben. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, csak az nem mindegy hogyan nyilvánítja ki. Ha egyszer ronda akkor ronda...slussz.
37/55 anonim válasza:
Nem.A falra tudnék mászni,mikor egy (mondjuk így) kevésbbé szép gyerek anyukája/rokona az orrom alá dug pár képet a gyerkőcről és kérdezgeti: Hát nem szép? Nem gyönyörű? Erre mit lehet mondani? Szívem szerint azt mondanám: Hát nem. De mivel jólnevelt vagyok,csak annyit szoktam mondani hogy aranyos :)
38/55 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval.Jól megválaszolta.(Helyettem is.)
40/55 anonim válasza:
Miért tudsz falra mászni attól a ténytől, hogy egy anya, nagymama szépnek látja a gyerekeét mialatt te nem látod annak?? Ezért falra mászni??
Ez szeretet, emberi dolog.
Ezt nem megérteni hangyányit cikibb, mint nem mások ízlése szerinti csecsemőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!