Mit tegyek ha az öcsém ennyire buta és vak?
Öcsém (25 éves) külföldön él a szüleimmel, talàlt magànak egy 20 éves kislànyt azidő alatt amíg hazalàtogattak és
aki néhâny hét ismertség utàn gondolkodàs nélkül kiment vele. (Ismerkedés estéjén mâr tesóm àgyàban aludt) Anyàêk bérlik kint a hàzat és fizetik a rezsit, ők nem adnak bele semmit. Öcsém dolgozik és eltartja a lànyt, aki arra hivatkozik, hogy azért nem dolgozik mert nem tudja a nyelvet. De nem csinàl semmi értelmeset. Délig alszik, délutàn csak nézeget meg fetreng, öcsém hazaér a 10-12 óra munka utàn, kiszolgàlja, aztàn nemi életet élnek és kezdődik az újabb 14 óra alvàs...
Nincsenek ambìciói a csajnak, nem csinàl semmit ràadàsul tiszteletlen a szüleimmel, öcsémet teljesen ellenük úszìtotta. Màr velem se beszél. A csaj úgy csinàl mintha ő tenne szìvességet azzal, hogy ott van. Mit tudok tenni, hogy kinyíljon a szeme a tesómnak?

Nem olvastam el a hozzászólásokat, így lehet ismétlek valakit.
Te sokat nem tudsz tenni, de a szüleid igen. Közöljék az öcséddel, hogy vagy elmegy dolgozni a lány, vagy keressenek külön albérletet, mert nem fogják eltartani a csajt. Elég ha a felnőtt fiúk él ingyen otthon. Ilyen egyszerű.
De már most tudom mi lesz a vége: A csaj lelép.

A szüleiddel már beszéltel erről? Őket nem zavarja a lány? Én biztos nem engedném, hogy beköltözzön hozzánk, de ők megengedték.
Ha a szüleidnek így megfelel, akkor nem sokat tehetsz.

"ha kirakjàk a csajt"
Mért kéne kirakni?
Be kell nyújtani a számlát a lánynak /a lány családjának.
6 hónapja itt lakik, az annyi mint... kérem kifizetni 2 hónapon belül. Még fizetési meghagyást is lehet küldeni és behajtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!