Nem merem apának odaadni az ajándékát?
Vettem egy kávéfőzőt mert eddig az instant változatot fogyasztottunk, ami kevésbé minőségi, egészségtelen, en pedig igy nem is iszok, akkor se ha kívánom, apa nevnapjara vettem egy 15 ezer forintosat, de attól félek, hogy le fog szidni, hogy ilyenre költom a pénzem, vagy egyaltalan nem tetszik neki az ötlet... Mar azon gondolkoztam hogy vissza küldöm, vagy eladom valakinek, mert szerintem nagyon hatagudna érte
17L
Te is fogsz inni a kávéból, úgyhogy ez mindenkinek jó. Nem olyan, mintha egy személyes ajándék lenne nagyon drága.
Persze kérdés az is, miből vetted :)
Köszi a kedves válaszokat!
A fizetésembol, félretett pénzből vásároltam
Azert az instant kávét ittuk eddig, mert nem volt apának pénze főzore.. Apa se szereti az instant kavet, de megissza...
Eleg buta vagy, ha azt hiszed egészséges az instant.. Nagyon sok adalék anyag van benne, kb 7-10% valódi kávé tartalommal,
Ez tény, nem kérdés, nem akarok ebből vitát, Én tudom miről beszélek 🙂
Szerintem nagyon jó ajándék :)
Tuti nem fog haragudni.
Az instant kávé egyáltalán nem rossz. (na nem a 3 in 1, hanem a granulátum)
Liofilizációval készül, tehát a kész kávét alacsony hőmérsékleten kiszárítják. Nyilván van benne adalék, de az sem az ördögtől való.
Az ajándékod nagyon kedves, de ha kapszulás kávéfőző, akkor rosszul fog elsülni, mivel maga a kapszula nagyon drága. (azt hiszem én 3-4x többet fizetnék érte havonta, mint a granulátumért.) Van persze újratölthető kapszula is, de azzal meg az idő megy el, pepecselős.
Ha sima kávéfőző (pl a régi szarvasi), akkor annak nagyon fog örülni. Ha pedig automata kávéfőző, akkor én örülnék annak, ha megmondanád hol vettél annyiért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!