A férjem testvére ránk költözött. Büdös igénytelen?
“ 9?
Dehoyg lehet 5 hetesen beadni. 24 hetesen lehet. Akkor is igen komoly indoklás mellett”
Magánbölcsibe be lehet adni akár 6 hetesen és államiba is 20 hét a minimum, nem 24
Szegeny!!! Tudom milyen ez a ferjem fia ilyne volt aztan a lanya is. Az a buz. A fiu utan egy evig nem ment ki a buz a szobajanak a falabol.
Hagyj etelmaradekot (csalinak egy adagot) es tegyel bele csilit. Nehanyszor megismetled (csak nehogy a ferjed egyen bele). Vagy ha nem akarsz ennyire direkt lenni akkor sozd meg nagyon vagy borsozd meg vagy tegyel bele cukrot vagy edesitoszert a cukrosba (az hasmenest is okoz). Tegyel illatositokat az agya ala.
En majd megorultem.
A ferjeddel beszelj. Ha nem tenne ki a tesojat akkor ne ezt kerd csak azt hogy az a fortelmes buz valahogy csokkenjen. Mondd meg a ferjednek hogy nem szeretned ha a gyerekek ezt a buzt szoknak meg es hogy nem is lenne gond a tesojaval csak hat igenytelen mosdatlan felsz a gyerekek elkapnak valami betegseget a lakas falaiba beivodik a szag stb.
Nalunk sok sok hiszti aran elertem elmenjen a srac. De idorol idore vissza eszi ide a fe...e es akkor is erzem a buzt.
Amúgy az öcsi mindig ilyen igénytelen volt?
Ha igen, ultimátum mihamarabbi jobb meló kereséshez, amihez bezony fel kell öltözni. Ha nem megy, ennyi erőből el lehet menni hajléktalanszállóra is. Ha nem iszik, bent is alhat.
Ha nem, mióta csúszott le ennyire? Hogyhogy ennyire elfogyott saját maga iránt ez a minimális igényesség is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!