A férjem testvére ránk költözött. Büdös igénytelen?
9?
Dehoyg lehet 5 hetesen beadni. 24 hetesen lehet. Akkor is igen komoly indoklás mellett
"Sajnos meg vagyok lőve anyámékhoz nem szivesen mennék..."
A szükség törvényt bont!
Szívesebben vagy egy mocskos, büdös disznóval, egy büdös lakásban, aki még az ételedbe is beleeszik?
Én biztos csomagolnám a gyerekeimet és mennék a szüleimhez, míg rendezni nem tudom a soraimat!
Lehet, hogyha a férjed látná, hogy komolyan gondolod, egyből lépne és találnának a tesónak megoldást.
Kivéve...!
...Ha a férjed örökölte a házat és a bátyjának tulajdonrésze van benne.
De akkor is van megoldás, el kell adni a házat és tulajdonhányad arányában elosztani a pénzt. Ti meg vesztek - akár hitelre - egy önállót.
12-es vagyok
Mivel nem cáfoltad, hogy a testvérének tulajdonrésze van a házban, így tehát ez igaz.
Ha tulajdonostárs és a férjednek esze ágában nincs kitenni, akkor vagy elmész, vagy lenyeled a békát!
A Kérdezőnek semmi tulajdonrésze nincs a házban. A férjének van és ezek szerint a férje testvérének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!