Mit kelledt volna tennem?? Azért mert rajongó? Megprobáltam hogy abba az időbe strandozunk.
2010. júl. 19. 14:32
12/26 anonim válasza:
a neve Ben. van barátnője.tervezik a házzaságot és amúgy sem bukik a 14éves tinikre, az is biztos h nem fog vele talizni, főleg nem ingyen. mondd ezt el neki hátha kiábrándul
13/26 Levendula05 válasza:
Te nem voltál tini? Egyetlen egy zenészért vagy színészért sem rajongtál?
Szerintem teljesen normális dolog, én is ilyen voltam, de aztán rájöttem, hogy úgysem találkozhatok vele :)
Szerintem meg aranyos dolog,egyáltalán nem gáz!
14/26 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy nem találkozna vele!! Köszi hogy elmondtad!! Hát akkor el mondom neki
2010. júl. 19. 14:33
15/26 anonim válasza:
szerintem ártalmatlan a rajongása, hagyd h kiélje magát, had szervezkedjen, had találkozzanak, ha tud, akár te is megszervezheted.....ha találkoznak minden sokkal reálisabb lenne, a srác egy átlag fiú, csak épp a tévében van, jobb mintha a szomszéd srác járna át hozzátok......
2010. júl. 19. 14:37
16/26 anonim válasza:
igen, Ben lehet az, én megkeresném interneten, viva tv honlapján fel lehet venni vele a kapcsolatot, megszervezném a szülinapjára, hidd el ha a lányod látja h ő is csak egy hús-vér ember megnyugszik majd.....a hiszti az tinédzser dolog, én is csináltam, ma már anyuka vagyok, normális élettel.....semmit nem jelent
2010. júl. 19. 14:40
17/26 A kérdező kommentje:
Igen annál jobb!!
2010. júl. 19. 14:40
18/26 A kérdező kommentje:
Megadhatod az oldalt és akkor lehet tudna vele beszélni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!