Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Teljesen...

Mit csináljak? Teljesen megbolondul!

Figyelt kérdés

Van egy 14 éves lányom,és valami viva csatornát szokott nézni,és van benn,

az a zselézett haju fiatal (szinte)gyerek.

Teljesen bele van zugva,találkozni akar vele meg hasonlok.

Sokan mondják majd kinövi de már 13 éves korába is rajongott érte,most meg már megálithatatlan.

Már kezelhetetlen,ha nem nézheti meg azt a műsört amibe szerepel akkor hiztizik.

Mégis mit csináljak? Már 1 éve megy és zavar.

Kár hogy nem digink van mert azon álitolag már nincs.

Ötletek?

2010. júl. 19. 14:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Mit kelledt volna tennem?? Azért mert rajongó? Megprobáltam hogy abba az időbe strandozunk.
2010. júl. 19. 14:32
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
a neve Ben. van barátnője.tervezik a házzaságot és amúgy sem bukik a 14éves tinikre, az is biztos h nem fog vele talizni, főleg nem ingyen. mondd ezt el neki hátha kiábrándul
 13/26 Levendula05 ***** válasza:
78%

Te nem voltál tini? Egyetlen egy zenészért vagy színészért sem rajongtál?

Szerintem teljesen normális dolog, én is ilyen voltam, de aztán rájöttem, hogy úgysem találkozhatok vele :)

Szerintem meg aranyos dolog,egyáltalán nem gáz!

14/26 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy nem találkozna vele!! Köszi hogy elmondtad!! Hát akkor el mondom neki
2010. júl. 19. 14:33
 15/26 anonim ***** válasza:
71%
szerintem ártalmatlan a rajongása, hagyd h kiélje magát, had szervezkedjen, had találkozzanak, ha tud, akár te is megszervezheted.....ha találkoznak minden sokkal reálisabb lenne, a srác egy átlag fiú, csak épp a tévében van, jobb mintha a szomszéd srác járna át hozzátok......
2010. júl. 19. 14:37
 16/26 anonim ***** válasza:
72%
igen, Ben lehet az, én megkeresném interneten, viva tv honlapján fel lehet venni vele a kapcsolatot, megszervezném a szülinapjára, hidd el ha a lányod látja h ő is csak egy hús-vér ember megnyugszik majd.....a hiszti az tinédzser dolog, én is csináltam, ma már anyuka vagyok, normális élettel.....semmit nem jelent
2010. júl. 19. 14:40
 17/26 A kérdező kommentje:
Igen annál jobb!!
2010. júl. 19. 14:40
 18/26 A kérdező kommentje:
Megadhatod az oldalt és akkor lehet tudna vele beszélni
2010. júl. 19. 14:41
 19/26 anonim ***** válasza:
56%

[link]

bal oldalt van egy olyan h üzenet küldés, regisztrálni kell előtte hozzá, írj neki pár sort, szerintem jó fej a srác, olyan kis laza

2010. júl. 19. 14:45
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van egy jó ötletem.Vegyétek elő a nyelvtankönyvet, ha olyan a helyesírása mint neked, abból csak profitálhattok.
2010. júl. 19. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!