Amikor a férjetekkel/barátottokkal alszotok, mit tudtok csinálni a reggeli szájszag ellen?
Figyelt kérdés
Zavar titeket?Vagy amint felkeltek egyből irány fogmosás?Vagy mit tesztek?A fogmosásig meg sem csókoljátok a párotokat?2010. júl. 18. 21:34
21/31 anonim válasza:
Mi reggeli után szoktunk fogad mosni.
22/31 anonim válasza:
Először is megkeresem, hol lehet a saját macskám...
24/31 anonim válasza:
mindenkinek kellemetlen a lehellete reggel,mégpedig azért, mert alvás közben nem termelődik nyál,kiszárad a száj, és elszaporodnak a baktériumok.és igaza volt az egyik válaszolónak, hogy az esti fogmosás és szájvíz sokat jelent, mert nem rohad éjszaka az ételmaradék a szájban,így nincs annyi baktérium sem.amúgy mi reggel nem csókolózunk a férjemmel fogmosás előtt.
25/31 anonim válasza:
Ha csak kicsit szagos az még nem baj, de mikor felül és és sóhajt és úgy érzem az más, az tényleg büdi. Tic-tac szokott lenni az ágyamnál és azt veszem be, mert nálunk mindkettőnknek iszonyú szájszaga van, pedig este szigorú, alapos fogmosás van! Akit nem zavar azért lehet, mert vagy nem jó az orra vagypedig Ők nem olyan büdösszájúak, mint mi a párommal. :-) (Büdösség erősségén múlik)!
26/31 anonim válasza:
Nem zavar, természetes dolog, felkelés után mosunk fogat. Addig nincs csók, csak puszik. Inkább arcra. :)
27/31 anonim válasza:
Ha nem beteg a párod, nincsenek gyomorbajai, akkor a reggeli szájszag elviselhető, észre sem venni. Ne légy ilyen finnyás.
28/31 anonim válasza:
Ásványvíz és Tic-tac az éjjeliszekrényen.
29/31 anonim válasza:
Szerintem ez egy teljesen természetes dolog, reggel! Ezen nem kell parázni!
30/31 anonim válasza:
Hát nem tudom, engem nem tud olyan alapon nem zavarni a szájszag, hogy természetes, meghogy mindenkié olyan. Szerintem nagyon rossz íze van. Mármint a számnak reggel :S Én nyelni se bírok, amíg nem mostam fogat... Még kiöblíteni se elég. Borzalmas lenne csókolózni valakivel, ráadásul egy olyannal, akinek szintén olyan a szája :S Én ilyet sose tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!