Én vagyok túlérzékeny?
Lehet velem van a baj de én értem elmondom:
Megkérte a nővérét menjenek el napszemüveget venni,az meg sörözgettet este,pedig
csak azt mondta ciciért ugrik be,de a bátya éhes lett és elment hamburgerélt,de 45 perc múlva jöttek.
Atán a nővére nem kisérte haza
A kérdező elhívta a nővérét napszemüveget venni, olyan négy körül, a napszemcsis bolt pedig ötkor zár. A nővérének eszébe jutott, hogy neki nincs cigije, mert dugiban szívja és a kérdező olyan rendes, hogy nem köpi be. Maradt harminc percük, a nővér kiverte a hisztit, mert harminc perc alatt nem fog kapkodni. Aztán mégis elmentek, a kérdező kiválasztotta de a nővére le se szarta, jóllehet avval a címszóval kísérte el, hogy segít kiválasztani. A kérdező megvette, majd mivel a nővérének még mindig nem volt cigije, elmentek egy kocsmába venni. Ott a kérdező ivott egy üdítőt, a nővére sört, majd még egyet, a bátyja éhes volt, ezért egy öt percnek kikiáltott háromnegyed óra alatt elmentek hamburgert venni. Kilenc előtt kicsivel a kérdező haza akart jönni, de a nővére avval a címszóval, hogy ott a söre, elhajtotta.
Én is megsértődtem volna. Ezentúl hívd a barátnőidet, ha a nővéred ennyire megbízhatatlan. Ha nem akart volna veled jönni, megmondhatta volna, hogy bocsi, de nincs kedvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!