Elfogadnád hogy a gyereked a volt férjed barátnőjét anyucikának hívja? A nő a gyereket, pedig életemnek?
És miféle buta ribi lehet már az, aki egy idegen gyerekkel smúzol, akit a pasija az exének csinált?🤣
Nekem nem soha nem kéne gyerekes pasi, de ha rászorulnék anyagilag(tuti nem ingyen játsza a dadát más gyerekével a csaj), akkor tuti nem tenné be a házba a lábát a gyerek.
tegnap 19:11-es: "Nekem meg jogom van meghatározni kivel engedem találkozni a gyerekemet és hol tartózkodhat. "
Nagy tévedésben vagy! Ha az apánál van a gyerek, akkor arra az idöre ö dönti el, hoyg a gyerek hol lehet, és kivel találkozhat, az anyának ebbe semmi beleszólása sincs.
Ha az anya szerint az adott hely vagy személy veszélyt jelent a gyerekre, akkor azt a gyámhatóságon jelentheti, kérheti a helyzet megvizsgálását, és csak nagyon indokolt esetben rendelik ez a helytöl vagy személytöl az eltiltást.
"Akkor nem engedem az apához sem és ennyi. Az én gyerekem nem mehete idegen szajhákhoz"
Ha nem engeded auz apához, akkor pár alkalommal büntetést (egyre magasabb és komoly összegeket) kell fizetned, és az apa rendörökkel is elvitetheti magához a gyereket, a többedik alkalommal meg akár elvehetik töled a gyereket és az apánál helyezik el
Másrészt miért szajha az a nö, aki az exed élettársa?
Biztos , hogy nem engednem . Én meg azt sem engedtem , amikor apám új nője azt mondta a fiamnak hogy "Jutka mama "
Nem nem lesz a mamája , mint ahogy az új nő sem lenne az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!