Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet túlélni azt ha a...

Hogy lehet túlélni azt ha a szülő elveszíti a gyermekét?

Figyelt kérdés
Most néztem a naplót, amelyben kislányuk elvesztéséről beszélnek a szülők. Végig bőgtem, sőt még most is, pedig nem is az én gyerekem. Hogy lehet az ilyet túlélni? Bele is pusztulnék, ha valamelyik gyerekemet elveszíteném.
2010. júl. 18. 20:05
1 2
 11/15 anonim válasza:

Milyen?

roppant nehéz

18 évesen a 3 hónapos babámat vesztettem el,akiért hetekig küzdöttek az orvosok.

Nem tudták megmenteni :-(

Rettenetes érzés, kicsit meghaltam akkor én is :-(

De talpra álltam

Felvételiztem egyetemre és nemsokára én is pici babákat fogok megmenteni

2010. júl. 18. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Egy utolsó éves tanárnénink volt nekünk,(nyugdíjba ment) de a szigorúsága miatt kiutálta az osztály le is mondott az osztályfőnökségunkről. Neki volt egy frissen érettségizett 19 éves fia aki mellette sakkbajnok is volt. Anyukája az érettségi miatt volt rá büszke Apukája, mert nagyon jó sakkozó volt. Autóval mentek valami sakkversenyre és a sofőr nem figyelt, nem adta meg az elsőbbséget, jött a főút és a fiatalember meghalt, mert ütköztek. Mivel idős házaspárrol van szó és egyetlen gyermek is volt nagyon kibuktak. Kiment a tanárnő óráról és sírt akkor nagyon sírt. Volt mikor előttünk is elpityeregte magát. Nagyon nehéz lehetett, és addigra az osztály sem utálta annyira. Nem tudom, hogy most mi van a tanárnővel, de nehezen viselheti most is. Nagyon nehéz egy gyereket elveszteni. Hiszen a gyereknek kéne túlélni a szülőt és nem fordítva. Ez a fiú lehetett az életük értelme.
2010. júl. 18. 20:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen, valahogy az az élet rendje, hogy a szülőt temeti el a gyermeke , nem pedig fordítva.

Nekem a dédim temette el mind a 3 lányát( természetesen az egyik a nagymamám volt). Pedig a dédi 90 körül volt a lányai 70 körül, de akkor is olyan morbid volt.

2010. júl. 19. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:
:-((((((((((( Leírhatatlanul rossz tud lenni:-((((((((((
2010. júl. 19. 12:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia. Fél évvel ezelőtt vesztette életét a barátnőm, autóbalesetben... A szülei teljesen összeomlottak! (Velem együtt...) Borzalmas lehet elveszteni egy gyereket! Üdv: Gyuszi, 19
2010. aug. 24. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!