Nem jövök ki a szüleimmel (bővebben lent) Mit csináljak?
jé, majdnem mint az én gondom:)
igaz, hogy ez egy olyan életkor, amikor mindent kritikusabban látunk, csak... a szülők néha tényleg túlzásba esnek. Évek óta megy már a családi vita, anyám nyíltan kijelentette, hogy "elvártam tőled hogy megkapd a kitűnődre az ösztöndíjat" blabla... lehetetlen hogy kitűnő legyek, ő is tudja jól, de attól még elvárja. Elvár minimum három diplomát, emelt érettségiket... és közben gyökeresen változzak is meg.
Még három évvel ezelőtt nem telt el nap, hogy ne sírtam volna. Mára már alig...
A hugom egyidős az öcséddel, de van mégegy, egy 11 éves is xD Persze hogy nekik van igazuk mindig... nekem meg kuss...
Én a következőt tudom tanácsolni, tapasztalat alapján. Első lépésben többet ne említsd a költözést, és valahogy komolyodj meg, DE maradjon egy "gyerekes" oldalad is. Mindkettőre szükséged lesz, ha tényleg állandóak a viták. A komoly, hogy tudd kezelni, a gyerek pedig, hogy fel tudj szabadulni. Találj valakit, de csak egy embert, akivel mindig megosztod. Valakit, aki nem gúnyol ki. Nekem a fogadott bátyám az^^ Mindig meghallgatjuk a másik baját, és mindig jól esik, hogy valaki, ha csak msn-en is tudom elérni nem ikszdézik meg röhögcsél, meg "szívás" meg "egyéni szocc" -cal válaszol. Remélem sikerrel jársz... szerintem nem írtam le mindent, csak apám bömbölteti a tévét, és nem tudok gondolkozni miatta x_X bocsi... és tényleg sok szerencsét ^^
Mindig vannak ilyen idoszakok nekem is a szuleimmel, en olyankor vagy kimegyek kiszellosztetni a fejem vagy kitalalok magamnak valamit:
1.kutya setaltatas
2.zene hallgatas seta kozben
3.sport tevekenyseg (iratkozz be kezire, focira, akarmire, rajzszakkor,)
4.Baratokkal logj el, habar ezt nem surun ajanlom, sokszor a baratok csak megjobban osszekutyuljak a dolgokat, meg a szuleid is pampoghatnak miatta, hogy a barataiddal vagy "allandoan" -.-"
5.Konyv olvasas a padon egy parkban.
Lenyeg az hogy ne legyel olyankor a kozelukbe, mert akkor csak megnagyobb vita lesz.
Mennyj ki valamerre, vagy iratkozz be valamire suli utan.
Ket veszett kutya egy ketrecbe nem szul semmi jot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!