Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a pasijával aludjon?

Figyelt kérdés

2017 óta van együtt egy régi osztálytársam a pasijával, aki most lett 18 éves, az osztálytarsam nemrég töltötte a 15-öt (nyáron).

Már tavaly, amikor 8-adikosok voltunk, akkor is küldte SnapChaten streakbe, hogy a pasijával alszik.

Én 16 éves vagyok, de nekem az anyám biztos nem engedné meg.

2019. nov. 17. 12:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
91%

Ha ismerem a srácot, nincs rossz hatással a lányomra akkor hétvégente, iskolai szünetekben jöhetne nyugodtan a fiú. Persze normális keretek közt, nem fogadok senkit örökbe egy teljes ősziszünetre.

Szexelni nem csak éjjel lehet, na meg ha már csinálja szépen felvilágosítva a tiszta ágyban tegye ne pedig égtudja hol.

2019. nov. 18. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!