Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a pasijával aludjon?

Figyelt kérdés

2017 óta van együtt egy régi osztálytársam a pasijával, aki most lett 18 éves, az osztálytarsam nemrég töltötte a 15-öt (nyáron).

Már tavaly, amikor 8-adikosok voltunk, akkor is küldte SnapChaten streakbe, hogy a pasijával alszik.

Én 16 éves vagyok, de nekem az anyám biztos nem engedné meg.

2019. nov. 17. 12:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Meg. Igazából én is örülnék 15 éves barátnőnek és ha velem aludna... :) :)
2019. nov. 17. 13:53
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Csak olyan napon, amikor másnap nincs iskola, ha ismerem a fiút, és a tanulmányai rendben vannak. Lányom van és 16, nálunk így működik. Egyébként aranyos fiú a barátja is, nagyon jól nevelt, és látom rajta, hogy őszintén szerelmes, úgyhogy én nem tiltom őket. De azért vannak szabályok, amiket be kell tartani, ezt mindketten tudják és elfogadják.
2019. nov. 17. 14:42
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

Én nem engedném meg,még kissé éretlen a mai kemény világhoz egy 15 éves lany és fiú is.Mi van ha hiába ismerem a fiút x éve,de nem bízok benne és a lányomat el akarja rabolni?És persze a lányom önfejű lenne,hiaba beszélnék vele..

17évesen már valószínűbb,hogy elengedném,ha minden rendben van a tanulással is. Vagy a fiút próbára tenném,hogy mit szólna ahhoz,ha nálunk aludna inkább.

2019. nov. 17. 15:08
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
Kizart.
2019. nov. 17. 16:12
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem
2019. nov. 17. 16:18
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Elmondhatnatok mi haszontalan valasz abban, hogy nekem megengedtek?!🤔ennyire ne legyunk prudek, vagy mondjatok el mi vele a problema. Nem pulyaztam le, elvegeztem az iskolakat, es a mai napig vele elek. Persze, nyilvan keves ilyen van, aki az elsovel marad felnott korara is, de ha megtiltod a 15 eves lanyodnak az egyutt alvast, attol meg szetfogja tenni a labat nappal, mashol. Es maga az egyutt alvas se feltetlen szol a szexrol.
2019. nov. 17. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
Én nem pontoztalak le, de szerintem azért nem célszerű, mert zavarsz egy idegen családot. Vagy ő zavarja az enyémet. Ha itt van egy idegen, én már feszélyezve érzem magam. Ez az én és a családom privát szférája.
2019. nov. 17. 19:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Koszonom utolso, ez esszeru indok.

Errol nem tudok mit mondani, az en csaladom es a parom csaladja is nyitott ilyen teren, hozzam kiskoromban is sokszor jottek a baratnoim "pizsi partizni" a szuleim baratai is sokszor jottek jatek estre(van is fenntartva ket vendeg szoba, ilyen esetekre) persze megertem azokat akik nem erzik jol magukat ha ott egy nem csaladtag a lakasban, ebben az esetben a lany/fiu sem tud mit tenni. De esszeru ezt lekozolni a kamasszal sok szulo elbol azt mondja nem es kesz... pedig ez egy ertheto magyarazat, nem olyan mint mondjuk a szex amit maskor mashol is megoldanak hiaba van tiltva.

2019. nov. 17. 19:45
 19/21 anonim ***** válasza:
37%

Én inkább arra fektetnék hangsúlyt, hogy a lányomnak legyen annyi esze, hogy 15 évesen még sehol ne szexeljen.

Sem megengedve, sem titokban.

Egy 15 éves testileg-lelkileg gyerek, nem kell felnőttesdit játszania még.

2019. nov. 18. 14:34
 20/21 anonim ***** válasza:
42%

Arra nem gyerek, hogy diakmunkazzon? Nekem a diakmunkam kemenyebb volt mint amit felnottkent vegzek. Sok kerdes alatt irjak, hogy menjen a gyerek diakmunkara ha venni akar valamit.

Vagy a nagyszulos kerdes alatt az altalanos iskolas gyereknek irtak igenis pucoljon szart a nagyszulei utan, gondolom ahhoz sem gyerek meg.

Nem most voltam altalanos iskolas es eleg elit iskolaba is jartam de 7. Be a lanyok fele szexelt mar. Kozepiskolat is szinte csak en kezdtem szuzen. 15-16 ot sokkal idealisabbnak gondolom mint a 13 -14 et. Foleg hogy ma mar 9-10 evesen menstrualnak a gyerekek.

Nem azt mondom hogy elvarando dolog de ha 15 evesen van mar egy 2 eves kapcsolata akkor nem bun.

2019. nov. 18. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!