Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a pasijával aludjon?
2017 óta van együtt egy régi osztálytársam a pasijával, aki most lett 18 éves, az osztálytarsam nemrég töltötte a 15-öt (nyáron).
Már tavaly, amikor 8-adikosok voltunk, akkor is küldte SnapChaten streakbe, hogy a pasijával alszik.
Én 16 éves vagyok, de nekem az anyám biztos nem engedné meg.
Én nem engedném meg,még kissé éretlen a mai kemény világhoz egy 15 éves lany és fiú is.Mi van ha hiába ismerem a fiút x éve,de nem bízok benne és a lányomat el akarja rabolni?És persze a lányom önfejű lenne,hiaba beszélnék vele..
17évesen már valószínűbb,hogy elengedném,ha minden rendben van a tanulással is. Vagy a fiút próbára tenném,hogy mit szólna ahhoz,ha nálunk aludna inkább.
Koszonom utolso, ez esszeru indok.
Errol nem tudok mit mondani, az en csaladom es a parom csaladja is nyitott ilyen teren, hozzam kiskoromban is sokszor jottek a baratnoim "pizsi partizni" a szuleim baratai is sokszor jottek jatek estre(van is fenntartva ket vendeg szoba, ilyen esetekre) persze megertem azokat akik nem erzik jol magukat ha ott egy nem csaladtag a lakasban, ebben az esetben a lany/fiu sem tud mit tenni. De esszeru ezt lekozolni a kamasszal sok szulo elbol azt mondja nem es kesz... pedig ez egy ertheto magyarazat, nem olyan mint mondjuk a szex amit maskor mashol is megoldanak hiaba van tiltva.
Én inkább arra fektetnék hangsúlyt, hogy a lányomnak legyen annyi esze, hogy 15 évesen még sehol ne szexeljen.
Sem megengedve, sem titokban.
Egy 15 éves testileg-lelkileg gyerek, nem kell felnőttesdit játszania még.
Arra nem gyerek, hogy diakmunkazzon? Nekem a diakmunkam kemenyebb volt mint amit felnottkent vegzek. Sok kerdes alatt irjak, hogy menjen a gyerek diakmunkara ha venni akar valamit.
Vagy a nagyszulos kerdes alatt az altalanos iskolas gyereknek irtak igenis pucoljon szart a nagyszulei utan, gondolom ahhoz sem gyerek meg.
Nem most voltam altalanos iskolas es eleg elit iskolaba is jartam de 7. Be a lanyok fele szexelt mar. Kozepiskolat is szinte csak en kezdtem szuzen. 15-16 ot sokkal idealisabbnak gondolom mint a 13 -14 et. Foleg hogy ma mar 9-10 evesen menstrualnak a gyerekek.
Nem azt mondom hogy elvarando dolog de ha 15 evesen van mar egy 2 eves kapcsolata akkor nem bun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!