Igaza volt? Nagyon gáz volt az a röttyintett nadrág?
Az eset nem velem történt meg...
Haverom nem szeret alsónadrágot hordani. Azt mondja, ha "akció" készülődik, akkor könnyen le tudja venni. Így nem kell bajlódni.
Nos egyik ismerősömmel ment randizni. Az ő elmondása szerint a haverom igénytelen disznó. Haverom viszont elmondta, hogy nem gondolta lesz randija, ezért mindent összeevett, plázában meg elkapta "gyors medve"... Mivel nem hord alsónadrágot meg toilett papír se volt így kicsit összeröttyintette a nadrágját... Azt mondta nem látszott, mert belül volt, de szagos volt...
Szóval most kinek kéne igazat adnom? Lobbizzak még egy randit az ismerősömmel neki?
Utolsó. Mint írtam nem volt toilett papír ergó nem tudta kitörölni. Meztelen p*csával még se mehet ki.
Nem őt védem, csak azért nem igaz, hogy besz*rt. Az más dolog, h ilyen megtörténhet.
Hát. Ez a következmény, ha vki nem hord alsógatyát. :D
Sztem beszéld rá, h vegyen fel egyet.. ha nem is mindig, de néha napján. Nekem nem lenne kedvem egy olyan fiúval lenni, akin nincs alsónadrág. :)
Sztem nem büdös disznó.. csak. fura xD
Szia!
A haverodból egyszerűen hiányzik a problémamegoldó képesség, vagy a lelemény... Ha plázában vagyok, és velem történik ez meg, akkor a következőt teszem. Bemegyek az ottani első boltba (DM, élelmiszer, drogéria), és vásárolok nedves törlőkendőt és pzs-t, majd visszamegyek a budiba, és rendbehozom magam. Majd az első kínai üzletben veszek valami gatyafélét(amiben kimehetek az utcára) és vissza a wc-be átöltözni, majd haza megyek és lefürdök. Ennyi!
Ha pedig a randi eközben alakulna, akkor egyszerűen lemondom. Nem hinném, hogy a szagos-szaros naciban az az első gondolatom, hogy jó lenne tücskölni...Legyek már ennyire igényes magamhoz és másokhoz is, hogy ha ilyen történik velem, akkor ezt teszem.
Hihetetlen, hogy ez nem jutott az eszébe...pedig egy plázában volt!!!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!