Jogosan akadtam ki az unokatesómra?
Ne neked álljon már feljebb, hogy az ékezetek hiánya miatt nem értettek meg az emberek egy nem túl gyakori szót -.-“
Ha akarsz valamit, akkor normálisan, érthetően fogalmazz. És most lehetőleg ne az “angol billentyűzetem van” kifogással gyere, mert akkor kimásolod a szót a gugliból vagy akármi, de meg tudod oldani.
Hat en se turnem, ha egy csoportban foleg, hogy az apai unokatesok (akiknek ugyan mit arthatott az anyam?) kanyahoz hasonlitanak. (En is kamcsatkai vagyok:-)).
Szoval kerdezo tul nagy neked is az igazsagerzeted es emiatt lesz meg sok konfliktusod az eletben, de legalabb megveded edesanyad. Nem tudom mennyire volt ertelmes maga a csoport, mert ha amigy ott nem csak okorkodes ment es hasonlo lenyegtelen cseveges, akkor azet kesobb nyugodtan lepj vissza. Csak keszulj hasonlo szitura higgadtabban valami intelligens humoros valasszal.
Az ertelemes e a csoport alatt arra gondolok, ott beszeltetek-e le a karacsonyt vagy csaladi egyeb rendezvenyt, amire mashol ninc slehetoseg? (Akkor lehet erdemes visszalepni.)
Becsüllek, hogy megvédted az édesanyádat...és édesanyád is tisztel téged, hogy nem szídja az édesapám "vérét".
Eleve olyan emberekkel, akik nem adják meg neki a tiszteletet, hogy tudnál közös programokon részt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!