Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keveredjek ki ebből?

Hogyan keveredjek ki ebből?

Figyelt kérdés

Bocs,hogy ide irom a kérdést,de nem találtam neki jobb helyet.

17 éves lány vagyok,gimibe járok,amit az utóbbi időben nagyon megutáltam az emberek miatt.Kiderült,hogy emberek engem és a kapcsolatomat kibeszélik,mindenféle dolgot mondanak rólam.Emiatt az utóbbi hónapokban szorongás kezdődött meg rajtam.A nagypapám meghalt,túl lettem pár kapcsolati problémán.A stressz miatt állandó hasfájásom és hasmenésem van,nagyon sokszor vagyok "beteg".Kivizsgáltak már rajtam mindent,de nincs betegségem.Nem merek már elmenni itthonról mostanában(a hasmenések miatt),az emberek között nem érzem jól magam,azt hiszem kissé depressziós vagyok.Járok pszichológushoz,de nem mertem még minden problémámat elmondani neki.Szeptembertől újra suliba kell mennem,és már most összeszorul a gyomrom.

Hogy gyógyuljak ki ebből a szorongásból?Túl érzékeny vagyok?Kérlek titeket irjatok tapasztalatokat!Köszönöm!

2010. júl. 17. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

a párod ésa szüleid enm tudnak segíteni?

amugy a pszichologusnak is mond el mindezt vele nyugodtan legyél öszinte! nem adja tovább.

nekem is volt egy rossz idöszakom amikor folyton hánytam.de rendeztem a kapcsolatomat azzal a személlyel és pár napon belül jobb lett.

szivesen adok tippeket de többet kellene tudni, irj még, vagy irj priviben!

19L

2010. júl. 17. 22:54
 2/7 Levendula05 ***** válasza:
100%

Szia,

Sajna a gimi és az emberek is ilyenek. Mindenkit kibeszélnek, amivel addig nincs is semmi gond, amíg nem tesznek hozzá valótlanságokat.

Ha tényleg nagyon gáz a helyzet, átmehetsz másik suliba is, hátha ez adna egy kis pozitív lökést.

Próbálj a jó dolgokra koncentrálni az életedben!

2010. júl. 17. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Az esetben ha teljesen normális és átlagos vagy akkor csak átlaogs mértékben beszélnek rólad. Ezt pedig mindenkivel megteszik. Ha ezt nem viseled el akkor valóban túlérzékeny vagy ás túlzol.. Ha azért beszélnek rólad mert kicsit más vagy akkor az már más.
2010. júl. 17. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:

én is ilyen érzékeny ember vagyok sajnos,ezt nem lehet kinőni :(

DE ne törődj velük,hidd el senki sem tökéletes és ahol azt hiszed minden rendben van ott van a legtöbb probléma ,csak takargassák.ha lelkileg jól leszel a betegségek sem tudnak levenni a lábadról,sok szerencsét

2010. júl. 17. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az az életrendszer amibe kerültél, okozza a problémát. Természetes, hogy a szervezeted rendellenességnek veszi, és így reagál. Érzékeny vagy.

Egy környezet változás megoldja.

-

Más:

Az emberek 80%-a azonosítja a kedély és lelki stresszt a depresszióval.

De a depresszió egy agyi anyagcsere rendellenesség, amit nem kívánok neked. Szal óvatosan a szavakkal.

2010. júl. 17. 23:12
 6/7 anonim válasza:

Mintha csak én írtam volna. 17éves lány vagyok. 2évig egy szakközépbe jártam, ahol nem éreztem jól magam, kitaszított és magányosnak éreztem magam. Aztán iskolát váltottam, és én rendesen póruljártam. Mégrosszabb lett az osztályom, és idén már nálam is jelentkeztek ezek a betegségek. Tudtam jól, a lelki állapotom váltotta ki ezeket. Eddig szinte soha nem voltam beteg, ritka jó az inmunrendszerem, és idén annyiszor voltam beteg, mint szinte egész életemben. Szeptembertől kezdődik a hajtás, jön az érettségi meg minden, gondolom neked is. Én azt tudom ajánlani, ha félsz, bújd a könyveket, tanúlj sokat. Teljesen elveszi a figyelmedet az osztályközösségről. De az is elképzelhető, hogy egy nagyon jó osztályt fogsz ki, és ha legalább 1, de lesz egy igaz barátod.

Ha szeretnél írj privátot, szívesen beszélgetnék egy sorstársal, és akár egymásnak is segíthetnénk :)

Addig is kitartás, ne gondolj a buta emberekre... Élvezd az életed, mert ezeket az elvesztegetett perceket, soha nem kapod már vissza.

2010. júl. 18. 00:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A szüleim és a barátom is segit nekem,és folyton mondogatják,hogy ne foglalkozzak az emberekkel.Azok az emberek,aki engem kibeszélnek már nagyon sok emberrel összevesztek,haragban vannak,és majdnem mindenki utálja őket.De akkor is rossz...alapjában azt hiszem/hittem mindig,hogy az emberek meg tudnak változni,és túl naiv vagyok.Egyébként semmi rosszat nem mondhatnak rólam,általában azt hallom vissza,hogy milyen gyenge vagyok,minden hülye betegséget elkapok,meg ki vagyok készülve.Az átlagom 4es,de visszahallom,hogy milyen buta vagyok,mert a matekom csak kettes...Szóval ilyenek.Biztos vagyok benne,hogy nem váltok sulit erre a következő évre már,meg akarok birkozni a problémáimmal,erősödni akarok lelkileg,és tényleg csak a jóra koncentrálni.De ez nagyon nehéz.Arról nem is beszélve,hogy a legutáltabb személy a padtársam...köszönöm a válaszokat,és várom még a tippeket!

2010. júl. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!