Ti hogyan fogadnátok, ha anyukátok egy sokkal fiatalabb férfivel járna?
Akik azt mondják, hogy nincs közük az anyjukhoz, azok akkor sem segítenének neki, ha bajban lenne?
Az idegen emberek életéhez nincs közöm. A saját családom, barátaim olyan kapcsolatban állnak velem, ami az őszinteség és a törődés mellett a támogatás három erős pillérén alapulnak. Pontosan ez az oka annak, hogy beleszólok, de nem sértő, hanem féltő módon, megértést keresve (empatikusan). Ha sikerül tisztázni a helyzetet, megértés lesz a következő pillér, ami erősít a kapcsolatot.
Nos. Tudom, ti mások vagytok, nem vagyunk egyformák. Érdekel : ha édesanyátok drogozna, (vagy más, a normán kívül eső dolgot csinálna), arra is azt mondanátok, hogy "Semmi közöd hozz" / "Intelligens emberek jól fogadják" / "nekem sincs jogom beleszólni az ő dolgábay" ???
Engem az sem èrdekelne ha 70 èvesen jönne össze huszunèves pasival jönne össze. Ezt magánèletnek hívják ès ehhez senkinek semmi köze, mèg a családtagoknak sem.
28/F
# 21
Pont ez a baj a szexualitással kapcsolatos gondolkodással... mármint hogy nem megy! A szex nem rossz érteeeem?! A szex nem drogozás, nem alkoholizmus, nem a normán kívül eső dolog!!
Kezdjük a dedós módszerrel: Két ember élvezi egymást. Senkinek nem ártanak vele. Örömet okoznak egymásnak ... Következtetés: Ami senkinek nem árt de két embernek örömet okoz az nem lehet rossz dolog és nincs is miért elítélni!
Belepofázni meg főleg nincs joga családtagnak sem amíg a kérdés a "szerintem" kategóriába tartozik! Te úgy érzed hogy "törődés"-nek álcázva másokra kényszerítheted a saját "szerinted" véleményedet csakmert a kicsiszívednek ez a dolog túl ismeretlen és szokatlan...
20.
Ha nem fogod fel, amit írtam, akkor csak sajnálni tudlak az értelmi képességeid miatt. Éppen az ilyen gyökerekről ugattam, mint te, akik csak döngetnek ilyen nőket.
A kis százalék vonatkozik az érzelmi kapcsolatra. Nem tudom mi volt ezen olyan borzasztó bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!