Ti hogyan fogadnátok, ha anyukátok egy sokkal fiatalabb férfivel járna?
Figyelt kérdés
Mit gondolnátok róla ?2019. okt. 26. 07:36
2/26 anonim válasza:
Gratulálnék. Büszke lennék rá :D
3/26 anonim válasza:
25 alatti pasi zavarna, amúgy nincs vele bajom. Anyámmal jó kapcsolatot akarok, akkor támogatásom mellett A őszinteség is számít. Ha zavarna, elmondanám úgy, hogy értse és utána meghallgatnám, amit mond. Fontosnak tartom, hogy a megértés kölcsönös legyen egy családi kapcsolatban. Aztán az egyet értés már nem feltétlen szükséges, hiszen felnőttek vagyunk, tudunk úgy is egymással élni, hogy nem kell mindenben egyet érteni.
4/26 anonim válasza:
Nem artana tudni, hogy megis mekkora korkulonbsegrol beszelunk???
Amennyiben Anyukam 55, a baratja 18..nos elegge cikinek tartanam es nem orulnek neki!
5/26 szántóvető válasza:
miért nem mered leírni konkrétan?75-50,50-31,40-14 évesek..?
7/26 anonim válasza:
Elég ha szeretik egymást,a többi csak külsőség,és az a baj hogy mindenki ez alapján itél,kivéve a vakemberek..
8/26 anonim válasza:
Köszönöm a Provokatív privát üzenetet.
Kérlek, ne írj több ilyet nekem.
Ítélkezel, miközben kikéred, hogy más ne ítélkezzen. Igazi képmutató.
9/26 anonim válasza:
Nem érdekelne, legyen azzal, akivel boldog. Neki sincs beleszólása abba, hogy én kive vagyok együtt, így nekem sincs jogom beleszólni az ő dolgábay
10/26 anonim válasza:
Intelligens emberek jól fogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!