Anyukák! Bántónak éreznétek ezt?
Ha a 17 éves lányotok segítene nektek spórolni. Összeállítaná a heti 'olcsó' menüt. Kiválasztaná a szerinte olcsó, de minőségben elfogadható termékeket a boltban,bevásárló listát írna. Tippeket adna a háztartásban.
Anyukámnak próbálok mindenben segíteni, vagyis inkább én tartom kézben ezeket a dolgokat. Megkérdeztem, hogy nem baj ha beleszólok, megtervezem, hogy mi hogy legyen. Aztmondta inkább örül neki, de félek, hogy azt gondolja magában, hogy hogy jön ehhez 1 lány akinek élettapasztalata sincs és megmondja mi hogy legyen, hiszen ő a felnőtt és ne 'pampogjak' neki.
(Ezeket a dolgokat csak azért csinálom, hogy nekünk jobb legyen és tudjak neki vmiben segíteni.)
Bárcsak nekem is lenne ilyen segítségem! Én bevallom pocsékul bánok a pénzzel..Nem tudom beosztani,és sokszor haszontalan dolgokat veszek..Én örülnék egy ilyen segítségnek...Nekem fiam van,ő nem tud ilyet csinálni,bár nem panaszkodom rá,mert nagyon jó gyerek.Szó nélkül segít a takarításban,bármiben csak vásárolnia ne kelljen..
38/N
szerintem igenis tolerálja és örül neki már csak azért is mert igy Te is megtanulod a háztartás vezetését.
17-18 évesen én is főztem otthon anyukámra mert akkor ő dolgozott én gimis voltam és hazafelé a suliból bevásároltam.
egyszerübb dolgokat megtanultam főzni és nagyon örült neki bár én nem javasoltam egyszerüen magamtól kezdtem mert láttam hogy jól jön a segitség.
szóval ne láss rémeket igenis jól jön és hasznos a segitséged.
Nem gond,de ne legyn hiszti belőle,ha aztán anyukád másképp gondolja...
Mert hidd el tényleg fontos a tapasztalat.Lehet te kiválasztod a reklámújságból,hogy mi az olcsó,de anyukád már tudhatja,hogy az nem jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!