Szerintetek hogyan győződjek/győződhetek meg róla, hogy tényleg megcsal-e a párom?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet "túlórázik",viszont a pénz baromira nem lesz több... a szexuális életünk kész katasztrófa,eleinte isteni volt,most már egyre jobban tehernek érzem részéről. telefonja állandóan némítva van,exe egy héten minimum 6szor hívja,van amikor napi 3 szor is egymás után. eddig mindenhova magával vitt,még akkor is,ha csak a boltig ment,most már a kapuig sem szívesen hív ki. ha mellette vagyok,és megcsörren a telefonja összerezzen,zavart lesz,hebeg-habog és rögvest törli a híváslistát,smst. rám sem bagózik... elmegy mellettem,eleinte meg nem állta volna,hogy ne érjen legalább egy újjal hozzám. beszéltem róla édesanyámmal egyik este telefonon, aztán kérdőre vont, h anyámnak mi köze ehhez,meg a problémáinkhoz,neki ez nem tetszik stb,ez csak ránk tartozik.ezzel vehetm úgy i, h eszólta magát, h tényleg megcsal. na de mikor rákérdeztem,tagadott mindent. de nem mer a szemembe nézni... hogyan bizonyítsam, h megcsal????2010. júl. 16. 14:33
21/23 anonim válasza:
14:57!
Szereti?? Annak nem kölcsönösnek kellene lenni? Akkor viszont nem is volna miről beszélni.
Mindenki a saját életét irányítja, tehát ha hagyja, hogy ezt csinálják vele, akkor miről beszélünk?
Van vesztenivalója. nagy valószínűséggel. Viszont sztem a legnagyobb vesztenivalónk az életben a boldogságunk, illetve a boldogságra való esélyünk. Ami egy ilyen párkapcsolatban nincs.
22/23 anonim válasza:
Biztosan megcsal, erre nem kell bizonyítékokat keresni, mitől lenne jobb, a lelked mélyén tudod, hogy komoly gond van. Ha nem akar változtatni, lépned kell szerintem! A kérdésre válaszolva, a telefon a legjobb bizonyíték, biztos van, amikor nem tudja kitörölni egyből, amit kap, vagy kérd meg, mutassa meg, ha nem teszi, egyértelmű. menj vele oda, ahova szerinted csak kamuból mondja hova megy. Hívd fel a munkahelyét, amikor állítólag dolgozik. De szerintem csak magadat idegesíted, inkább azon kellene gondolkodnod, hogyan kezeld a helyzetet, hogy megcsal. Vagyis valószínűleg viszonya van valakivel.
23/23 anonim válasza:
Alszik,csend el a telót,és ellenőrizz,ha kell írj a nevébe sms-t amivel lebuktatod,légy már egy kicsit kreatívabb ennél hogy topogsz egy helyben!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!