Szerintetek hogyan győződjek/győződhetek meg róla, hogy tényleg megcsal-e a párom?
Első vagyok.
Ha mindenképp bizonyíték kell, akkor állj a sarkadra és mikor sms-t kap, ne engedd, h kitörölje. Mondd meg neki, h adja oda rögtön, hisz elméletileg úgy sincs benne semmi titkos.
Ha nem adja, akkor végre lásd be, h egy ideje hülyét csinál belőled.
Szerintem ha szereted, próbáld meg a saját életed élni, virulj ki, sportolj, öltözködj, légy vidám. Ekkor érdeklődni fog, hogy-hogy nem ŐŐŐ a világmindenség számodra? Talán akkor visszatér, de egy jó darabig ne engedj, de mégis légy kedves. A lényeg, hogy azt érezze, baromi jól megvagy nélküle!
Ha azért érdekel, hogy mit csinál, mert elhagynád, ha kiderülne valami, akkor bizony figyeld meg! Kérj meg valakit, hogy járjatok utána a dolognak. Csúnya dolog, de akár hallgasd le (főleg ha a vagyon közös).
Mármint konkrétan nem hogy feküdjön le vele, hanem flörtölgessen és terelje a szót "arra".
Egyébként meg az ilyen típusú úgyis lépni fog, csak várja az alkalmat...
Az exe mire föl hivogatja??????????????
Ha nem tudsz áldozni egy magán nyomozóra, akkor
az is elég ha egy ismerősöd (akit ő nem ismer) kéred meg, hogy segítsen egy kicsit.
Sajnos eléggé megcsalás szaga van.
Sajnos nagyon valószínű, hogy megcsal.Végül is miért akarod bizonyítani? Ha biztos lennél benne, hogy megcsal, elhagynád?
Mert ha igen, elég, ha annyit mondasz neki, tudod, hogy megcsal, és többé nem is akarod látni.
Ha nem akarod elhagyni, akkor talán azért akarod bizonyítani, hogy bevallja, és akkor válasz út elé állítanád, hogy vagy befejezi, vagy elhagyod?
Ha az exe régebben nem hívogatta, most igen, talán vele csalna meg?
Lehet blöffölni, hogy láttad, nevet nem kell mondani, ha nem tudod kivel csal, mondjuk azt mondhatod, tudod, hogy megcsal abból hogy viselkedik, és láttad is a csajjal. Nekem a blöff minden alkalommal, minden téren bejött.Még akkor is, mikor nem voltam biztos a dologban. Elsőre biztos tagadni fog, de határozottan kell állítanod, hogy tudod, és ne nézzen hülyének, és ha más kell neki, mit akar tőled, stb. Ami eszedbe jut.
Sajnállak, biztos elkeseredtél!
Állíts be egy kamerát (kérj kölcsön, ha nincs), tedd egy olyan helyre, ahol nem veszi észre, menj el a boltba és addig kapcsold be. Ha van valakije, már ez idő alatt is felveszi vele a kapcsolatot, és Te utána rendelkezel már bizonyítékkal. :(
14:52
Talán nagyon szereti és van veszítenivalója!!!
Nem mindig olyan egyszerű, hogy csak becsukjuk magunk mögött az ajtót! Utána meg harcolhat azért, ami az övé is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!