Mit tanítanak a szülők a gyerekeknek?
Csekket manapság nem kell tudni kitölteni ,mert ha csekken kell feladni valamit az számla lesz ami már eleve meg van írva manapság mikor gyorsabb elutazni a pénzt .
Főzni én is könyvböl netről tanultam,pedig nem teljesen mai csirke vagyok úgyhogy ami érdekli az embert annak utána jár ,olvas.
12-es, de netezni, laptop előtt dögleni, mobilt nyomkodni van idő?
Más téma, de nyugdíjas anyukám kapott tőlünk egy tabletet múlt karácsonyra. Amúgy is sokat olvas, újságokat is megvette mindig, gondoltuk a tesómmal, nyíljon ki neki a világ, kap egy tabletet, előfizetéssel.
Azóta semmire sincs ideje. (Na most ez egy aktív korú, gyerekesnek is ugyanúgy rabolja az idejét).
Fájdalmas néhány válasz. És az értékelés jobban. Mindenki válaszolt, kurtulált nyelven. Miért nem tűnik bárkinek is hasznosnak a válasz?
A kérdésre válaszolva: hol mi a probléma. Valahol a kommunikáció, érdeklődés, egyebek.
Felesleges lenne általánosítani. Az én környezetemben olyan szülőket látok és fiatalokat, akik példa mutatók. Tudják, ami kell nekik.
Elveszett viszont bárki lehet, korától függetlenül. Legalább érdeklődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!