Csak tűnődtem. Mi történt azokkal a mesékkel amiken mi a 90 es vagy 80 as évek végei születésű kölykök nőttünk fel? Miért nincsenek új mesék amik még tanítanak valamit a gyerekeknek, értékrendet, vagy kedvességet?
Mi a SZAR ez a toy story, és a többi ehhez hasonló fos amit ontanak magukból az amerikaiak? ha nekem lenne gyerekem az ilyen szennyet nem nézhetne az tuti....
F
Amikor a kérdés első felét olvastam,gondoltam egyetértek veled.Aztán megláttam a második felét.Toy Story?szerinted az a fos?Csak egy napig nézd a nickelodeon nevű szennycsatornát,és aztán rájössz majd,hogy nem a toy story a fos.
Egyébként van még ilyen "mese"(én rajzfilmnek hívom),az avatár:Aang legendája pont ilyen,de szerintem több nincsen.A nyomi,meg a chowder sem ebbe a kategóriába tartozik,bár szó mi szó,néha elég kikapcsoló tud lenni még egy felnőttnek is.
A Toy story tényleg nem ez az újfajta "fos", az első válaszadó írta is, hogy '95-ös. Szerintem az újak között is vannak jók, nekem pl. a Wall-e is nagyon tetszett, meg a Hihetetlen család se volt rossz, az Így neveld a sárkányodat, és a mostani vadi új Merida is nekem nagyon bejött. Az más, hogy sok értelmetlen, semmitmondó szemetet adnak manapság ki, pl. Verdák. Ugyan már! Vagy az a Thomas a gőzmozdony... Az én eredeti Tom & Jerry-n nevelkedett agyam be se veszi azt a marhaságot amit a gyerekekkel zabáltatnak mostanság...
Tény, hogy a kedvenc rajzfilmem az Oroszlánkirály, nálam azt senki se űbereli, és mostanság sok szennyet adnak ki (még említeném szennyként a Kung fu pandát) de van sok jó! És a Toy story még csak nem is új, se nem szörnyű :)
Amik szerintem jók:
Oroszlánkirály
Szépség és a szörnyeteg
A Notre-Dame-i toronyőr
Hamupipőke
Csipekrózsika
Mulan
Hercules
Toy story
Wall-e
Hihetetlen család
Aranyhaj és a nagy gubanc
Ice age 1-2-3-4
Így neveld a sárkányodat
Merida, a bátor
Mackótestvér (ezt azért nézem ritkán mert már az elején bőgök :))
Fel!
Amiket nem annyira, vagy egyáltalán nem szeretek:
Verdák
Volt (vagy Bolt)
Túl a sövényen
Pirosszka
Nagyon vadon
Kung fu panda
Madagaszkár 1-2
Meg sok más...
Szerintem azért érdemes 1-2 rajzfilmet az újakból megmutatni a gyerekeknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!