Amikor az apa elengedi a gyermekét a nagyszülőkhöz, de az anya nem, akkor elmehet a gyermek apai engedéllyel a nagyszülőkhöz vagy mindkét szülő beleegyezése szükséges?
Ha külön elnek is elég. Ha apuka pl úgy dönt, hogy a láthatási időt a nagymamánál tölti, vagy a nyári szünet őt illető részére a nagymamához viszi a gyereket, azzal sincs gond.
Miért utalod ennyire ág anyósodat?
11. Félreérted, én nem vagyok az anyuka.
Egy rokon vagyok és látom, hogy mi a helyzet.
Igazából ezt a szülők tudják,hogy mi vezetett odáig,hogy az anyuka tiltaná a gyereket a mamától. Ha különösebb indoka nincs,csak annyi hogy nincs jó viszonyban az anyósával,akkor az apuka minden további nélkül elengedheti a gyereket. Persze nem egy csecsemőről beszélek. Viszont,ha veszélyeztetve lenne a gyerek,az már más. Pl allergiás valamire,és a mama azért is tömi vele a gyereket stb..
Ezért írom,hogy tudni kellene mi áll a háttérben,ahhoz hogy lássuk,jogos lenne e az anya döntése,vagy csak az egója miatt dönt így.
Nem csecsemőről van szó. Kamaszodóról.
Természetesen nem tömi a nagymama olyannal a gyereket, amire allergiás volna.
Az anya féltékeny és zsarnoki; igen, az egojáról van szó. A gyerekekkel nem foglalkozik, csak manipulálni akarja az embereket.
Igen, a gyerek kicsi korától észleli ezeket a dolgokat és vélhetően úgy lesz, ahogy te is írtad, csak az a nagy baj, hogy addig is szenved a gyerek!
Az apuka helyett nem tudunk tököt növeszteni, de biztatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!