Hazudik a párom, vagy van ilyen?
Én Németországban élek, és itt tényleg vannak ilyen kódszámok, amiket elétárcsaázva sokkal olcsóbb a hivás: pl. nekem a vezetékesröl 1 perc 1 Euro lenne, a kódszámmal meg 3 Cent! Ezt megadni nem érdemes, mert csak ebbe az irányba müködik, visszafelé nem.
Olyan meg létezik, hogy az újságokban, interneten, rádióban adnak meg ilyeneket (mert ez az újágnak, stb reklámbevétel).
A szállásokon a legtöbb helyen nem nagyon szeretik, ha valakit hivogatnak, mert nem szivesen keresgetik a hivott felet, hogy éppen hol van, onnan viszont tényleg lehet hivni.
Egyébként Németországban nem nézik szivesen, ha valakit a munka közben felhivogatnak, vagy ö telefonálgat privát - sok esetben ezért el is küldhetik.
De azt azért nem értem, ha te ennyire nem bizol a párodban, akkor miért vagy vele. HA velem a férjem igy viselkedne, kételkedne a szavamban, akkor nem sokáig maradna a férjem, bizalom nélkül ugyanis nincs értelme egy kapcsolatnak.
Én irtam Németországból: az ilyen kódoknál sokszor azt irja ki, hogy ismeretlen szám, rejtett szám, néha az én körzetem, néha egész más - elég sokszor elöfordul, hogy változik egyik napról a másikra, de szinte soha nem az a szám, ahonnan hivom. Anyukám már megszokta, hogy sose rendesen irja ki a telefon.
Viszont van több ilyen kód, mindegyik másmilyen, hallottam már olyanról is, hogy teljesen normálisan kiirta a számot. Ezek a cégek is másoktól bérelnek vonalakat, meg egyiktöl a másikhoz átmennek, ezért nem lehet tudni, hogy éppen mit ir ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!