Hazudik a párom, vagy van ilyen?
Biztos vagyok benne, hogy az újságok nyakukat törik, hogy lereklámozzák, neked hogyan tudsz kevesebbet fizetned külföldi hívásért.
Vagy valami extrém jóindulatú vállalkozás ez, vagy sántít a dolog.
Eléggé úgy tűnik, hogy elzárkózik, ő akarja irányítani azt, hogy mikor léphetsz vele kapcsolatba. Emögött nem feltétlenül van rossz, de azért fura.
En beirtama Google-ba es lehet,h igaz, bar ujsagban ilyet nem szoktak hirdetni, de van ilyen. angliaban vannak ilyen kartyak,amit ha felhivsz, akkor a mobil ar harmadaert beszelhetsz mas orszagokkal. Igaz ezek altalaban vezetekes telefonra olcsok.
En azt mondom,h legy pozitiv es bizz benne es alatamaszhatom,h letezhet ilyen.
Szia!
Én angliában éltem 2 évig és tényleg létezik ilyen kódos dolog. Én 1 fontért beszéltem fél órát is a családdal annó, DE nem újságban találtam ezt a kódot!!!!
Remélem segítettem dönteni, h hiszel neki vagy sem!!!!!!!
Magyarországon is van olyan kártya,amivel jóval olcsóbban lehet külföldre telefonálni.Ezeknek megvan,hogy mennyi az ára,aztán lekaparod és találsz egy kódot.Megvan,hogy pontosan mit kell elöbb tárcsázni,hogy utána a külföldi számot beütve valóban a kártyáról vonja le a pénzt és amennyiért vetted az lebeszélheted.Nagyon alacsony a percdíj,persze ez az országtól is függ,amit hívsz.
De nem újságban van a kód és semmiképpen sem ingyenes.Lehet,hogy az újságban látta a hírdetést és aztán vette meg ezt a kártyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!