Hogy vihetném ezt véghez? Mamáról írni?
Nem tudom,hogy ezt a kérdést hova kellett volna írnom,szerintem inkább ide illett=D
tehát én most 20 éves vagyok,a nagymamám télen lesz 80 éves és mindig is imádtam ahogy mesél.kisebb koromban is sokszor volt nálunk,hiszen 2 utcával lejjebb lakik tőlünk=)és mindig az életéről mesélt,és én is meg anyu is tök imádjuk ezeket a történeteket.Egész kisgyermekkori dolgokra is emlékszik,meg az egész életére, amikor ugye háború is volt.A nagymamámnak nagyon nagyon érdekes élete volt,sok helyen dolgozott,sok embernek segített,nagy szegénységben élt,de mégis mindent megteremtett,ami kellett neki...utána jött a családalapítás,gyermeknevelések,papám halála,dédunokák születése...
Számomra annyira érdekes élete volt a mamámnak,igaz részben inkább rossz dolgok történtek vele.Nagyon szeretem és tisztelem azért amiket tett és ezért szeretnék egy könyvet írni róla. Alapból érdekel a könyv írás,szeretek írni esszéket,jó a helyesírásom,jól tudok fogalmazni is,tehát azért valami lenn is hozzá.Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám ezt megvalósítani?
Olvasgattam róla,de igazán nem találtam semmit.Annyit,hogy könyvkiadókat kell felkeresni és elmondani(vagy leírni)hogy mit szeretnél,miről szertnél írni...előtte megvárni amíg visszajeleznek,hogy érdekli e őket egy új könyv...Aztán ha igen,akkor kell csak elkezdeni írni könyvet,és abban majd ugye segítenek(hogy élvezhető előadásmódja is legyen),persze nem vígjátékot szeretnék írni a mamámról,hanem egy életrajzi novellát,estleg rövidebb regényt. Szerintetek mit csináljak,hogy siketüljön?Kikhez forduljak?Mindenre kíváncsi vagyok!!!Érdemes egyáltalán egy mamáról írni?Érdekelne ez valakit?
Még egyszer bocs ha rossz helyre írok,várom a segítségeket,minden vélemény érdekel.Nagyon szeretném ezt véghez vinni!!!
Köszönöm a válaszokat,akkor marad az hogy megírom és kinyomtatom,aztán be lesz köttetve,majd akit érdekel elolvassa=D De lehet hogy egyszer még egy jobb világban ki is adják és másokat is érdekelni fog XD
Azért köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!