Hiányzik a családi légkör, ez fog változni?
A lakótárs jó megoldás lenne.De ha nem akarsz odavenni senkit,akkor majd megszokod ezt a szitut is.
Én is így voltam,először rohadt nehéz volt,de most az lenne a fura,ha nem lehetnék egyedül.
Nem hülye kérdés, tök jó ilyet olvasni (főleg itt, a gyk-n...), hogy valaki ennyire jóban van a családjával! :)
Lehet, hogy csak most vannak üresjáratok, amíg még messze a vizsgaidőszak.
De az is lehet, hogy érdemes lenne meggondolnod, hogy nem lenne-e jobb közösen bérelni egy albit valakivel, valakikkel. Persze ennek a hátrányai is megvannak, jól gondold meg.
Az is lehet, hogy csak addig vannak üresjáratok, amíg nem kezdtek el összejárni az egyetemen kívül is a csoporttársakkal. Egy-egy közös tárasozást meg lehetne szervezni velük is, úgyhogy nem is biztos, hogy érdemes ezért összeköltözni.
Én nagyon látom a jó oldalát is az egyedül élésnek. De persze a rosszat is, tudom, miről beszélsz. De nekem közel a családom, akármikor átugrom. Aztán sietek vissza ide, ahol van egy kis nyugi. ;-) Csak ebből meg az van, hogy folyton szalad a háztartásom...
A felnőtté válás része, hogy megtanuld egyedül is jólérezni magad. Olyan nincs, hogy "egyedül nem tudok mit kezdeni magammal". Járj egy egyedül is: sétálni, nézelődni, akár moziba is stb. Másrészt otthon is tanuld meg élvezni azt az időt, amit magadra fordíthatsz: olvass, keress hobbit ha nincs stb.
Azért nagyon fontos ez, hogy később ne legyél kapcsolatfüggő, és ne hagyd, hogy valaki kihasználjon, ne ragadj bele egy lapos vagy akár egy bántalmazó kapcsolatba (persze, ne kerülj ilyen helyzetbe) csak azért, mert "nem jó egyedül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!