Mérgesek lennétek emiatt? Vagy nem háborodnátok fel?
holnap mennék barátomhoz le a balatonra. mert a családjával nyaral. Ugy volt hogy 2éjszakát töltök lent, mert ugy tudtuk hogy vasárnap jönnek haza. Persze beszéltem barátommal telon... de akkor ez még nem derült ki. Mert ma este irta, hogy szombaton jönnek haza, és ő benézte a dátumot, de akkor szombaton még elmászkálunk, és késői vonattal jövünk fel ketten, és akkor nála alszom, ha az úgy jó nekem. És akkor rendesen vasárnap mennék haza, ahogy eredetileg is terveztem. Nem bunkózásból csinálta ezt, meg semmi...ismerem, nem ilyen. Csak rosszul esik.
De nagyon kiosztottam a telefonba, hogy ennek utolsó nap kell kiderülnie, és hogy lehet ilyen p*cs, h benézi a dátumot. Orditottam vele, és azt mondtam, h "Tele van a f***om vele ba+" és rátettem.
Nagyon mérges vagyok rá emiatt, hogy lehet ilyen nyomi?
Te hogy lehetsz ilyen nyomi?
A barátod helyében már a telefonban szétordítottam volna a fejedet, és a fejedhez vágtam volna, hogy mindezt érted teszem, a telefont nem méregből tetted volna le, hanem menekülésből, mert annyira tököm tele lett volna, hogy szétoltalak ha ezután még hisztizel. Azért örülök hogy a srác nyugodtabban kezeli a helyzetet mint én kezelném, jó fej ember lesz belőle, ellentétben veled. :)
jesszus...én tiniként sem voltam ilyen soha. Azt nem értem, hogy azok után, hogy nem vagytok együtt, hogy van arcod lemenni hozzájuk? Én az összes exbarátomat kerültem akivel szakítottam, hiszen nem egy kellemes érzés, nemhogy még elmenjek a családjával egy nyaralásra! És még a fiú a bunkó? Szerintem bajok vannak az értékrendeddel. Remélem történik valami és nem maradsz ilyen, mert a férfiak nem szeretik a hisztis lányokat. Még akkorsem ha jogos a hiszti, de így meg aztán pláne...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!