Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mérgesek lennétek emiatt?...

Mérgesek lennétek emiatt? Vagy nem háborodnátok fel?

Figyelt kérdés

holnap mennék barátomhoz le a balatonra. mert a családjával nyaral. Ugy volt hogy 2éjszakát töltök lent, mert ugy tudtuk hogy vasárnap jönnek haza. Persze beszéltem barátommal telon... de akkor ez még nem derült ki. Mert ma este irta, hogy szombaton jönnek haza, és ő benézte a dátumot, de akkor szombaton még elmászkálunk, és késői vonattal jövünk fel ketten, és akkor nála alszom, ha az úgy jó nekem. És akkor rendesen vasárnap mennék haza, ahogy eredetileg is terveztem. Nem bunkózásból csinálta ezt, meg semmi...ismerem, nem ilyen. Csak rosszul esik.

De nagyon kiosztottam a telefonba, hogy ennek utolsó nap kell kiderülnie, és hogy lehet ilyen p*cs, h benézi a dátumot. Orditottam vele, és azt mondtam, h "Tele van a f***om vele ba+" és rátettem.

Nagyon mérges vagyok rá emiatt, hogy lehet ilyen nyomi?

2010. júl. 15. 21:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Te hül.ye vagy?
2010. júl. 15. 22:05
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
ne legyél már ilyen béna, nem úgy volt megbeszélve... jajjj és akkor mi van? Ha velem így beszélnél, tuti kiábrándulnék azonnal. Te vagy a nyomi, hogy nő létedre ennyi tartás nincs benned, hisztizel mint egy hülye kis p.icsa.
2010. júl. 15. 22:07
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
hál istennek megszabadult tőled a(z ex) pasid... jobb neki :D
2010. júl. 15. 22:07
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
szegény barátod:(nem mond semmit neked az,hogy annak ellenére,hogy hamarabb van a hazajövetel,ő mégis úgy própálta csinálni,hogy neked megfelelő legyen,vagyis,hogy végül mégis vasárnap jösztök haza(elnézni egy dátumot.. rengetegszer megtörténik)
2010. júl. 15. 22:08
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
hiszti. ennyi a véleményem. sose legyen nagyobb problémátok a kapcsolatotokba, és akkor tökéletesnek nevezhető.
2010. júl. 15. 22:09
 16/39 anonim válasza:
67%
Szerintem előbb meg kéne ismerned jobban a helyzeted.Menj át hozzá és kérdezd meg tőle mindent és mondd el neki hogy az neked milyen érzés volt.A hangos legyen nyugodt.Beszéld meg vele és tisztázzátok.Az ordítozás nem vezet sehová.A végén ő is meg fog bocsájtani.Te is tévettél már sokszor és neked is sokszor megbocsájtottak.Te is tedd ezt vele.Bocsájss meg neki!!
2010. júl. 15. 22:09
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyeseknek micsoda nagy problémáik vannak!:s

Ez a szerencsétlen fiú akkora nagy bűnt követett el,de most komolyan úgy látom te vagy miss tökéletes aki soha semmit nem néz el vagy téved valamiben!Gondolom vagy vagy 14 éves kis p**** aki jó dolgában nem tud mit tenni!

Ja és amúgy nem tökmindegy hogy hol alszol ha egyszer vele vagy?

2010. júl. 15. 22:11
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
A barátod helyében én többet szóba sem állnék veled. Örülj, hogy egyáltalán lehetőséget van a Balatonra menni -mások ezért kőkeményen fizetnek szállást -, ráadásul te ott vendég vagy, ha a család haza akar menni, akkor nehogy már ők alkalmazkodjanak hozzád. Ráadásul a srác igyekezett úgy alakítani a programot, hogy mégiscsak annyi ideig lehess lent, ameddig eredetileg terveztétek. Szóval aki ebben az esetben nyomi, az nem a barátod.
2010. júl. 15. 22:12
 19/39 anonim ***** válasza:
88%

naidefigyelj te kis hisztis buta liba...

ez a legnagyobb gondod az életben???

nem egy olyan családot,embert ismerek,akinek nincs munkája,aki nyögi a hitelt,amit házszerzésre vett fel..és ismerek olyat akinek nincs mit ennie!!

te meg itt vered a nyálad egy ilyen pitiáner dolog miatt?

szánalmas vagy már ne is haragudj...

hisztikirálynő..ha pasi lennék,a sáros cipőmet nem törölném beléd...

2010. júl. 15. 22:13
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
hát ne haragudj de te nagyon hülye vagy..
2010. júl. 15. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!