Hogy lehet, hogy nem jár táppénz?
És ezért miért nem jár táppénz? Úgy tudom, arra jár táppénz, ami a keresőképességet befolyásolja. Ha mondjuk eltörik a bal kezem, de mondjuk matektanár vagyok, értelemszerűen attól még keresőképes vagyok. De ha bútorszállítással foglalkozok, akkor evidens, hogy egy kéztörés után nem vagyok keresőképes.
Hogy ki és hogyan határozza meg, hogy mikor mire lehet táppénzt adni, azt nem tudom, de talán idevetődik egy jogász, aki majd felvilágosít. :-)
Tudod hogy megy. Akkor azt képzeld el apu mien ideges hogy munkanélküli szomszédaink
vannak.
És abbol a pénzből amit apu nagy nehezem meg keres abbol vonják le hogy a mu.nélkülieknek
legyen pénzünk.
És az egyik mu.nélküli szomszédunk jobban él mint mi.
Azert nem jar ra tappenz, mert ez egy esztetikai beavatkozas.
Menjen el a haziorvosahoz es irassa ki magat.
Esztétikai? Ne viccelj kérlek, valami miatt olyan csontvesztés következett be nála, hogy konkrétan eltűnt a komplett állkapocs csontja, és így is csoda, hogy nem hullottak ki eddig a fogai.
Háziorvosa azt mondta, hogy fogászati beavatkozásra nem jár táppénz. Mondjuk az is érdekes, hogy ezt fogászati beavatkozásokhoz veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!