Volt már, hogy valakibe csalódtál aki ennyire fontos volt évekig?
Azért ide írom, mert a személy akiről írok olyan mintha a testvérem lett volna, vagy a családom.
Pár hónappal ezelőtt történt, hogy nem értettük valamibe egyet, nem volt nagy vita, nem is igazán volt veszekedés, de viszont megszakadt a kapcsolat, úgy gondoltam kell pár hét mire lenyugszanak a kedélyek körülöttünk, várni kell hogy ő is rajöjjön, hogy vannak kapcsolatok amik nagyon fontosak az ember életében, és olyan a minek is.
Lényegében ami engem ezután nagyon megsértett tőle, hogy évekig nagyon jóba voltunk, egymás bizalmasai, minden évben együtt ünnepeltük a születésnapunk, karácsonyt, szilvesztert mindent, igaz barátságnak tűnt sőt...
Viszont miután megszakadt köztünk a kapcsolat 2 hónapra rá jött a születésnapom és még egy SMS vagy hívást sem kaptam tőle, hogy gondolt rám és emlékszik arra hogy közel egy évtizedig mindig együtt tartottuk ezt a napot...
Fura, de most csalódtam benne igazán..
Volt ilyen esetetek? Akár párkapcsolat, akár barátság, akár család bármi érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!