A barátom volt barátnője haldoklik, ti mit tennétek a helyemben?
2 évig voltak együtt, de pár éve a lány rákos lett, és mivel 2 gyerekről is gondoskodnia kellett emellett (örökbefogadta a drogfüggő nővére gyerekeit), úgy döntött véget vet a kapcsolatuknak a barátommal. A lány egy másik országban lakik. Már nem sok ideje van hátra, mindenhol áttétes.
Mi egy hónapja vagyunk együtt, és nemrég derült ki a barátom számára, hogy ennyire rossz a helyzet. El fog utazni meglátogatni a lányt.
Próbálok támogató lenni, de baromi nehéz, hiszen köztük egy mélyebb kötelék van, mivel sokáig voltak együtt, és rajtuk kívül álló okok miatt szakítottak. Ez egy olyan helyzet, ami akkor is nehéz lenne, ha már évek óta együtt lennénk. Látom hogy mennyire elszomorítja a barátom a helyzet, azonban azt is tudom, hogyha a lány nem szakít vele a betegsége miatt, valószínűleg már rég elvette volna feleségül.
Ha meglátogatja, utána biztos hogy nagyon sokáig szenvedni fog miatta. Szeretnék megértő lenni, de van egy mélység amire már egyszerűen képtelen vagyok, mivel tudom hogy szerette, szereti.
Nehéz úgy véleményt formálni, hogy azt sem tudjuk, szeret-e téged egyáltalán a srác.
Részemről kicsit furcsa, hogy el akar menni meglátogatni.
A lányt sem értem. Évekkel ezelőtt szakítottak. Ha ennyire szerette a fiút, hogy még mindig ezen rugózik és látni akarja, akkor minek szakítottak? Én biztos nem látogatnám meg az exemet, akivel évekkel ezelőtt szakítottam, minek?
Nem hiszem, hogy féltékeny lennék - egy haldoklóra ki a fene féltékeny? - csak egyszerűen nem értem a helyzetet...
Én egyenes lennék a pasival. Megmondanám neki, hogy menj nyugodtan, de a mi kapcsolatunkat szüneteltessük. Ha úgy érzi túl tud jutni már a helyzeten, és akkor is téged szeretne, akkor keressen meg.
Őszintén, egy hónapja vagytok együtt. Melyik nő szenvedtetné magát? Jobb most, míg nem késő. Az én barátomnak is volt első nagy szerelme, mint mindenkinek, de szétmentek. Ha most rákos lenne a csaj, és a halálán lenne, és az én párom vele akarna lenni, akkor megmondanám neki, hogy mehetsz, de akkor jelenleg ő még most is olyan befolyásoló tényező az életedben, amit nem tudsz figyelmen kívül hagyni, velem szemben. Nem kell nekem hogy azt nézzem a párom egy másik nő miatt szenved, és rajta járatja a fejét.
Ha ennyire együtt vannak még lélekben, eleve minek szakítottak, és a pasid miért engedte anno.
Szegény pasi. Nem elég, hogy egy haldoklóhoz megy látogatóba, még a mostani barátnő is dobja ki???
Huszonévesen nagyon nehéz egy kortársunkat elengedni, oda túlra. Mindenképp sokáig fájni fog.
Szerintem hallgasd meg mit mond róla, ha visszajön,É s öleld meg. A szíved majd megsúgja mit mondj. Jó ember vagy, sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!