Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat várok? Ti hogy gondolnát...

Sokat várok? Ti hogy gondolnátok, ha ebben a helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyobb vitánk édesanyámmal, az új párja miatt, ami szerintem nornalis esetben nem lett volna vita, ha egy picit is fontosabb lennék.

Nem túl jó a kapcsolatunk a párjával, de eddig egymás között mindig tudtuk rendezni, nem voltak nagyobb nézeteltérések.

Viszont most nem rég úgy érzem nagyon elszaladt vele a ló, hisz akárhogyis nem bír, nem vagyok neki jó (nem is neki kell megfelelnem) mégiscsak a nő akit szeret az édesanyám.

Picit többet ivott mint kellett volna, és ott borult ki a bili nálam, hogy oltári módon beszélt rólam velem, pl leférgezett, olyanokat mondott hogy levagja a torkom, vagy hogy bárhova megyek követni fog és megkeseriti az életem, voltak kisebb dolgok is, de azok ezek mellett semmik ezek a fő mondatok.

Úgy voltam vele nem állok le vitázni, inkább nem szóltam vissza.

Mikor erről beszéltem édesanyámmal, teljes sértődötten kijelentette hogy ne szóljak bele a döntsébe, az ő élete nekem is van, ő nem fog másik férfit választani mert szereti, és meg van vele elégedve, mert a maga módján jó ember.

mondta azt is, hogy megvédett ami igaz is, mert rászólt párszor, hogy a lánya vagyok és viselkedjen velem nornalisan.

Anyu annyit mondott ha iszik ilyen... És ezt én kénytelen vagyok eltűrni? Ha a ti lányotokkal beszélt volna így, akkor is önző módon azt néztétek volna, hogy nektek jó a pasival és nem számít hogy gyalázza a gyereketek?

2019. szept. 23. 14:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Sajnos, én is nagyon megvagyok lepodve azon hogy egyáltalán leállt vele, ráadásul amit leművel el is nézi neki
2019. szept. 23. 20:27
 22/24 Savlekotő ***** válasza:
84%
Menj albérletbe... Ne várd meg a bajt..
2019. szept. 23. 20:37
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, sajnálom a helyzeted. De tényleg ne hátrál meg, anyukáddal pedig azt beszéld meg, hogy éppen van e otthon kaja, stb, a többit redukalnam, már csak azért is, mert abszolút nincs tekintettel rád. Ha annyira a f.asz volt neki fontos, miért nem ő költözött oda? Sose bántam a gyerekem egy farok miatt. Mert ha még askalodnal, de azt írod nem teszed, hát ez nem normális..
2019. szept. 24. 07:29
 24/24 A kérdező kommentje:
Azt mondja azért nem megy ő oda, mert ott a feleségével élt hosszú éveken át... Ő is itt a férjével, neki ez a kényelmesebb, kiturni engem innen minthogy neki keljen mást megszokni.
2019. szept. 24. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!