Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat várok? Ti hogy gondolnát...

Sokat várok? Ti hogy gondolnátok, ha ebben a helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyobb vitánk édesanyámmal, az új párja miatt, ami szerintem nornalis esetben nem lett volna vita, ha egy picit is fontosabb lennék.

Nem túl jó a kapcsolatunk a párjával, de eddig egymás között mindig tudtuk rendezni, nem voltak nagyobb nézeteltérések.

Viszont most nem rég úgy érzem nagyon elszaladt vele a ló, hisz akárhogyis nem bír, nem vagyok neki jó (nem is neki kell megfelelnem) mégiscsak a nő akit szeret az édesanyám.

Picit többet ivott mint kellett volna, és ott borult ki a bili nálam, hogy oltári módon beszélt rólam velem, pl leférgezett, olyanokat mondott hogy levagja a torkom, vagy hogy bárhova megyek követni fog és megkeseriti az életem, voltak kisebb dolgok is, de azok ezek mellett semmik ezek a fő mondatok.

Úgy voltam vele nem állok le vitázni, inkább nem szóltam vissza.

Mikor erről beszéltem édesanyámmal, teljes sértődötten kijelentette hogy ne szóljak bele a döntsébe, az ő élete nekem is van, ő nem fog másik férfit választani mert szereti, és meg van vele elégedve, mert a maga módján jó ember.

mondta azt is, hogy megvédett ami igaz is, mert rászólt párszor, hogy a lánya vagyok és viselkedjen velem nornalisan.

Anyu annyit mondott ha iszik ilyen... És ezt én kénytelen vagyok eltűrni? Ha a ti lányotokkal beszélt volna így, akkor is önző módon azt néztétek volna, hogy nektek jó a pasival és nem számít hogy gyalázza a gyereketek?

2019. szept. 23. 14:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Persze, hogy be van rágva, anyuval éltünk eddig míg nem jött a képbe, és szerintem rossz neki hogy nem kettesben vannak hanem általában én is itthon vagyok mindig.

Ha nem a saját bőrömön tapasztalom, hogy bizony ennyire rá van kattanva, el sem hiszem ha más mondja.

Szerinte jó ember a maga módján...

2019. szept. 23. 17:02
 12/24 Savlekotő ***** válasza:
82%
Zavarod a kettest.. Nyugi majd fog még anyud sírni az elso részeg orrba verés után.
2019. szept. 23. 17:05
 13/24 A kérdező kommentje:

Régóta tudom, hogy zavarom őket, jó lenne nekik kettesben lenni, élni azokat az éveket amik emlékeztetik őket a fiatal évekre, de így hogy itt vagyok nem teljesen így van.

Ha anyutol kérdezek valamit oda megyek hozzá ha ketten vannak is, vagy ebédnél is az asztalnál ülök, van nekem is dolgom a házba, ezért beleronditok azzal hogy itt lakok. Persze, hogy nem bír, mikor szerelmet vallott neki akkor nem biztos hogy azt gondolta, hogy majd mindig néznie kell neki a lányát is, mert mindig otthon lesz mikor kettesben lehetnének, de hát itthon lakok, itt a ház, idióta lennék lakbért fizetni valaki más zsebébe, ha itt van a közös házunk.

2019. szept. 23. 17:11
 14/24 Savlekotő ***** válasza:
100%
Én elmennék a helyedbe,ne várd meg h a saját anyád dobjon ki a farokért v h rád másszon a pasas,v megüssön,a piástól jót ne várjatok.. Sose értettem h ezek a nők miért süllyednek le egy alkoholista férfihoz a a saját gyereküket se nézve-.- És egyre több középkori 30 40 éves nő áll össze csőcselékkel. Kormolás mindenek felett.
2019. szept. 23. 17:18
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem tud kidobni szerencsére, jó ötlet amit mondtál ha övé lenne a ház, az ő nevén, akkor valóban nem lennék már itt. Próbál elüldözni így is, de nem hátrálok meg, egy férfi se legyen ennyire fontos, hogy nekem mennem kelljen mert ő nem fér el, mert nem kényelmes neki így...
2019. szept. 23. 17:31
 16/24 Savlekotő ***** válasza:
83%
Pedig fontosabb nálad,de ez nem a te hibád,egyszerüen a nők bekattannak sajnos ma ez megy mindenhol anyu elválik és utána inkább alkoholistákkal élnek. :(
2019. szept. 23. 17:43
 17/24 A kérdező kommentje:

Ez józanul is őrült szegény.

Szomorú, hogy sok sok év ennyire elhalványodik ha pasiról van szó.

2019. szept. 23. 18:29
 18/24 Savlekotő ***** válasza:
0%
Majd ti is vagy te benne lesztek a híradóba,elvágta a torkukat torkodat italozva főcímmel.. :(
2019. szept. 23. 18:43
 19/24 A kérdező kommentje:
Sajnos azt gondoltam paranoiás vagyok, de elmúlt időszakban nekem is benne van a fejemben, hogy nagyon mondja hogy bosszút áll rajtam és zavarom, meg hogy reméli megdoglok stb... Mivel szerintem elmebeteg az ilyen ember arra gondolok amire te, nagyon kell vigyázni mert egyik reggel arra ébredek, hogy nem ébredek.
2019. szept. 23. 19:44
 20/24 Savlekotő ***** válasza:
0%
Ne haragudj de anyukád nem túl igényes,de hát ma a 40 év feletti nőknek bárki jo lesz. Persze a normális pasi nem kell attól elválnak,mert megunták..
2019. szept. 23. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!