Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Mindjárt...

Mit csináljak? Mindjárt felrobbanok az idegtől!

Figyelt kérdés

El volt tervezve szombatra a strand párom családjával,és lebeszéltem öcsémmel is hogy elvisszük,hadd szórakozzon kicsit(12éves).

Most hívott párom,hogy ideges mert az apja(aki speciel a főnöke) elfogadta a felső-vezetői utasítást,miszerint szombaton rendes műszak van.

Mindjárt szétrobbanok!

Egy családi program helyett a melot választották, pedig csont nélkül le lehetne mondani,főleg hogy mert nem fizet annyival többet,hogy beáldozzuk ez egyetlen szabad hétvégét.(ezt mondta is párom,nem lenne kötelező,de akkor apjával komoly konfliktus állna fenn) Gyakorlatilag estig meloznak minden nap semmi összegért+a vállalkozás ahol szintén együtt dolgoznak.

Állandóan dolgozik.és eredménye semmi.

Szüleiek minden hónapban odaadunk egy rakat pénzt,hogy visszaadjuk az apróságokat amivel kisegítettek.de még hűtőnk sincs.így soha nem is lesz.főzni sem tudok

Úgy volt végre szabad a hétvége,be is terveztünk egy kis lazulást és erre tessék!

szétvet az ideg mindjárt.

2010. júl. 15. 11:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
és az adott strandra 800 ft a beugró nekem mint diák 600
2010. júl. 15. 12:17
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legnagyobb problémád, hogy nem ezen a hétvégén mentek strandra? Szörnyű... megértem, hogy bőgsz, meg szétvet az ideg...
2010. júl. 15. 12:23
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Bocs, de egyet értek az előttem szólóval. Nem tudtok menni a strandra? És??? Ezért vet szét az ideg? Vegyél egy hideg zuhanyt. Különben is, a strand egy néplavór.Én legalább 10 éve nem voltam strandon, és érdekes módon eddig mindig kihúztam a nyarat. Ha lekötöd magad, és nem fogsz unatkozni, akkor az elveszi a figyelmed a hisztiről. Én ezt a 2 éves kisfiamnál alkalmazom és mindig beválik.
2010. júl. 15. 12:26
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, arra rájöttél-e már, hogy a munka az, ami után pénzt kap a párod, nem a strandolás.

Ha be kell menni dolgoznia, akkor olyan nics, hogy inkább stranda mennék, mert különben nem sokáig lesz minkahelye.

Ha nem tetzsik, hogy az após a fönök, akkor keressen más munkahelyet a párod, de az azért nem olyan egyszerü.

Jobbb lenne, ha te is elmennél dolgozni, akkor tudnád, hogy nem úgy megy, hogy akkor megyek dolgozni, amikor éppen van kedvem hozzá.

Képzeld el, mi már legalább 5 éve nem voltunk strandolni és mégis élünk, ez azért nem létfontosságú dolog.

2010. júl. 15. 12:29
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nem akarlak szidni, van egy ötletem. Kérj pénzt édesanyádtól csak beugróra. Felszálltok a buszra, leszálltok abban a városban, ahol a strand van és megkérdezitek a járókelőket merre menjetek. El tudtok menni nélkülük is.
2010. júl. 15. 12:30
 16/30 A kérdező kommentje:

nem értitek,bocs ha zavaros voltam

itt arról van szó,hogy már nincs egymásra idő a munka miatt,rengeteg program lett lemondva. hétvégén ha valami csoda folytán itthon van párom,akkor alszik

én ezt megértem,dolgozik,oké.

de egy hétvégét nem tud kihagyni.

vannak 10en a csoportban,4 ember szükséges de mindig csak ők mennek,más nem!

ha minden szombaton túlróázik 8ban akkor is csak 10essel több a fizetés. és hajtja magát,itthon mondogatja hogy fáradt vagyok,és gépezik,FPSezik esténként.

ELEGEM VAN EBBŐL!

2010. júl. 15. 12:30
 17/30 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem kéne ezen kiakadni mert hogy dolgoznia kell!!Szerintem nem csak maga miatt dolgozik hanem neked is meg akar adni mindent!!Vagy nem vesz neked semmit??Nem foglalkozik veled??
2010. júl. 15. 12:31
 18/30 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is elmehetnétek vasárnap a strandra. Egyébként autó nélkül is van élet, anélkül is lehet közlekedni.

És ha menne az egész family, csak ketten nem, attól ti, a többiek még elmehettek, ha mindenképpen ragaszkodtok a szombathoz.

Ha megírod, h hol laksz, és h hová mennétek, kikeresem neked, h hogyan juthattok el tömegközlekedve!

19/30 anonim ***** válasza:
70%

"autó nélkül hova menjünk?"

Busz, vonat...

Te nem dolgozol?

20/30 anonim ***** válasza:
90%
12.31 vagyok. Ja, az más tészta, hogy máskor sincs idő egymásra, az sajna ismerős :(
2010. júl. 15. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!