Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nekem kellene bocsánat...

Tényleg nekem kellene bocsánatot kérnem anyámtól?

Figyelt kérdés

Tegnap anyu már be volt rúgva, mire hazaértünk a barátommal. Kérdeztem tőle, hogy be lett-e hozva amit apu vett a boltban, hogy tudjunk vacsorázni. Mondta hogy nem, mi meg ki akartunk menni a kertbe. (Kb 80m-re van a kertünk). Mondta hogy ő kimegy, mert neki van kulcsa, és az ajtó már be van zárva (apukám kint aludt). Ő kiment, mi meg hazajöttünk. Anyu hazaér, és elkezd üvölteni, hogy ő lemaradt a Barátok köztről, mert én lusta vagyok, hogy nem voltam képes kisétálni a kertbe. (A barátom előtt hisztizett, pedig ő is hallotta, hogy anyu ajánlotta fel, hogy kimegy). Jól összekaptunk, én próbáltam ellökni magamtól, ő elesett és beverte a fejét. Utána nem tudott felállni, beverte a fejét mégegyszer. Miután bement a szobájába, felhívta a barátomat telefonon, hogy menjen át. Átment, azt mondta kérjek bocsánatot. Anyu idejött, ordibált, majd kiment apuért a kertbe.

Egész este sírtam, hogy hogy alázhatja meg magát és engem ennyire. Úgy gondolja hogy azért mert ő az anyám, joga van részegen megaláznia? A barátom szerint bocsánatot kellene kérnem. Nekem valahogy nem megy. :(

Már a részeg,drogos, ingyenélő szomszédunk is mondta, hogy látta anyut tegnap, hogy mennyire be volt b*szva. :(

(Reggel levittem a kutyát, akkor találkoztam vele. Estére az egész ház erről fog beszélni)

És persze azt vágta a fejemhez, hogy ez az ő lakása, el lehet költözni. Lenne hova mennem, de a kutyámat nem vihetném, és nem akarom itt hagyni. Így maradok.

Alig bírtam aludni, csak folyamatosan sírtam, hogyha nem az előszobában esik el, hanem a szobában, és rossz helyre üti a fejét, nagy baj is lehetne belőle.

2010. júl. 15. 06:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én nem is merek bele gondolni mi lenne ha anyám csak 1-szer is berugna!! :O Szegény te
2010. júl. 15. 11:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Nincs miért bocsánatott kérned. Aki hibázott az ő volt és nem te. Ne emészd magad. Anyukád szégyelheti magát hogy így viselkedik. Költözzel vagy csak rosszabb lesz.
2010. júl. 15. 13:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha elmenekülök, attól nem lesz jobb. :(
2010. júl. 15. 14:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia! A szülők felelősséggel tartoznak a gyerekekért. Elmultál 18?És akkor mi van?ugyanugy a gyereke vagy. Csak már magadért felelsz. Gondolj bele!Ha anyukád nem lesz részeg, nem szoritja meg a kezed, nem lököd el. Ha valaki részeg gyakran nagynak hiszi magát. Nincs miért bocsánatot kérned, sőt neki kellene. A barátod megértem, biztos ugy gondolja, hogy de mégis az anyukád. Nem ismerem a családi hátteret,de ha jól kijössz anyukáddal akkor nem kell elköltöznöd és kibékültök.Minden jót:)
2010. júl. 15. 14:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Ha nem iszik akkor nagyon rendes, és kedves. Heti 2-3 alkalommal szokott többet inni a kelleténél. Pl ha vendégek jönnek a kertbe, vagy ők mennek át a szomszédokhoz. Amúgy üdítőt meg ásványvizet iszik.
2010. júl. 15. 14:48
 16/20 anonim válasza:
teljesen átérzem a problémád,én is ilyen helyzetben voltam,és én amint 18 lettem el is költöztem.azóta van saját családom,életem,és nagyon jóban vagyok anyukámmal,leszokott az alkoholról.Nehéz volt,mert bántott engem is a dolog,de ha belegondolsz,ő a hibás,ő az aki nem megfelelően viselkedik,először neki kellene bocsánatot kérni tőled a saját viselkedéséért!Szomorú ez,nehéz lesz így neked is,de szerintem költözz el ha módodban áll,és még valami én is a nagymamámhoz költöztem,az apai nagymamámhoz.legyél erős.nem mondom h ne sírj,de azt mondom h egyszer jobb lesz!
2010. júl. 15. 15:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha viszont így van, akkor felesleges elköltözni és tovább szítani a tüzet. Én inkább leülnék vele egy józan pillanatában egy mélyebb beszélgetésre. Mondd el neki, hogy mennyire rosszul érint téged, amikor iszik, ha ez ilyen "ritka" (mert viszonylag ritka, ha nem mindennapos), még az is lehet, hogy leáll vele, vagy csökkenti, mondjuk havi egy alkalomra!
2010. júl. 15. 15:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Ma még nem is szólt hozzám. Köszöntem neki reggel, bunkón válaszolt. Nem hajlandó beszélni hozzám, hátat fordít, levegőnek néz..:(
2010. júl. 15. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Attól még te beszélhetsz hozzá, mondd el neki, hogy téged mi bánt! Lehet, hogy levegőnek néz, de hallani azért hall! Csak normális hangnemben beszélj, hisz nem vitázni akarsz. Remélem rendbejön köztetek a viszony, főleg mert azt írtad, hogy egyébként kedves, biztos őt is bántja a dolog!

2010. júl. 15. 15:33
 20/20 A kérdező kommentje:
Holnap lesz a születésnapja..:(
2010. júl. 15. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!